Podziel się wrażeniami!
A700 w reku od kilku miesiecy.Premiera na tegorocznym Rajdzie Polski,eliminacji WRC w Mikolajkach.
Pozdrawiam.
53 do 56 podobaja mi sie
Niestety szeroka sigma dodaje na Twoich zdjęciach elementy, które nic nie wnoszą dobrego a wręcz zakłócają kadr.
To moje pierwsze zdjecia szerokim katem.Zatrzymalem sie przy moscie na 18th street w Chicago na kilka chwil i prezentuje to co udalo mi sie uwiecznic.A wiadomo jak szeroki kat to i duuzo w kadrze,niekoniecznie tego co warte uwagi .
Jakkolwiek dzieki za konstruktywna krytyke.
Pierwsze próby nawet udane dosyć - z racji miejsca. Jednak 54 i 55 byłyby lepsze, gdybyś nie pochylił aparatu. Tak mi się wydaje - na 53 i 56 nie ma takich zniekształceń. I na 54 i 55 można by ich też uniknąć, trzymając aparat poziomo.
Moze mi ktos powiedziec dlaczego przy ustawieniu mniejszego czasu rzedu 1/4 sekundy przeslona ustawia mi sie na f22?
Monty napisał(a):
Moze mi ktos powiedziec dlaczego przy ustawieniu mniejszego czasu rzedu 1/4 sekundy przeslona ustawia mi sie na f22?
57-59 całkiem fajne
59 bardzo mi się podoba
57 i 59, bardzo przyjemnie się na nie patrzy.
Monty napisał(a):