Podziel się wrażeniami!
Jestem na razie początkującym fotoamatorem
Posiadam moją Alfe 300 od jakiś 4 miesięcy
jeżeli chodzi o focenie to większość uczę się właśnie z tego forum za co jestem bardzo wdzięczny, a to moje pierwsze poczynania.
no niestety wiem ze kadr krzywy i do poprawy. spróbuje zrobić jeszcze jedno takie z tego samego miejsca.
A nie lepiej wyprostować to które już masz?
Co oczywiście nie wyklucza powrotu na miejsce i zrobienia innego zdjęcia
Zachód -
Nie znam się za bardzo na obróbce zdjęć, by "lepiej wyglądały"
posiadam posiadam Photoshopa 7.0, ale nie umiem z niego korzystać ^^ więc zostawiam zdjęcia takie jakie są. Liczę że moje umiejętności jeżeli chodzi o fotografie zwiększą się z czasem
Pozdrawiam i dzięki za wszystkie opinie.
Przy największych nawet umiejętnościach zdarza się, że zdjęcie wychodzi krzywo Do wyprostowania nie potrzeba żadnych skomplikowanych programów - wystarczy choćby zwykła PICASA... Darmowa, po polsku i z banalnie prostym narzędziem do prostowania
A proste zdjęcia naprawdę "lepiej wyglądają"
Choćby 8-ka z ostatniego wrzutu...
Żonkil -
Co do pierwszych trzech zdjęć - bardzo dobre , ale weź pod uwagę, że wysoko postawiłeś sobie poprzeczkę
Bardzo ładny zachód slonca, a "miasto nocą" - wystarczy że je wyprostujesz lub poprosisz któregoś z nas na PW - po wyprostowaniu efekt bedzie dużo lepszy a pracy przy tym jest z pół minuty xD
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Dzieki za opinie dodaje kolejne 3 fotki xD
11- podoba mi się najbardziej
9 i 10 - są ok, ale jakoś do mnie nie przemawiają
pozdrawiam i powodzenia
1,2,4
nie potrafię dobrze skomentować od strony technicznej, ale 2, 6, 10 i 11 bardzo mi się podobają
Dawno nic nie dodawałem, czesto nie podobaja mi sie moje zdjecia ale coś musze dodac...
A to zdjęcia z wakacji
xD mam nadzieje że się spodobają