Podziel się wrażeniami!
Kilka zdjec na start ,oczekuje ostrej krytyki
rabarbar napisał(a):
jestem dyslektykiem i wogole slonce za mocno tej nocy swieci, czepiacie sie szczegolow, niech bedzie zaorają
docent ma rację. walnąłeś byka ort. a ja "szczeliłem" gafę :smileyredface:
Tomek69N napisał(a):
docent ma rację. walnąłeś byka ort. a ja "szczeliłem" gafę :smileyredface:
no, czyli jednak mialem racje ze jezyk polski w szkole jest do bani, życie uczy lepjej
ostatania fotka, nic szczegolnego ale chcialbym byscie drodzy koledzy/kolezanki docenili moje poswiecenie, sesja komara trwala od poczatku do konca
"spulchnią glebę" i po problemie...
a ja wroce do szkoly z kwiatkami bo po ostatnim poscie jeszcze wieksza kompromitacja, ale takie bledy jeszcze nie raz mi sie zdaza zapewne ,to przez te komputery, i slonce o ktorym juz wspominalem
rabarbar napisał(a):
no, czyli jednak mialem racje ze jezyk polski w szkole jest do bani, życie uczy lepjej
ostatania fotka, nic szczegolnego ale chcialbym byscie drodzy koledzy/kolezanki docenili moje poswiecenie, sesja komara trwala od poczatku do konca
Creatoor napisał(a):
"spulchnią glebę" i po problemie...
cieko jest w jednej rece trzymac - karmic komara, a w drugiej aparat, tym bardziej jak sie to robi na nocce w pracy
rabarbar napisał(a):
cieko jest w jednej rece trzymac - karmic komara, a w drugiej aparat, tym bardziej jak sie to robi na nocce w pracy