anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

rabarbar-----
Początkujący

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

Kilka zdjec na start ,oczekuje ostrej krytyki ;)

322 ODPOW. 322
rabarbar-----
Początkujący

faktycznie, w jasniejszej wersji lepjej wyglada ,tylko może bez skracania dołu, mysle ze jakbym ludzia usunąl to by lepjej wygladało

rabarbar-----
Początkujący
Creatoor
Początkujący

4a ciekawe ujęcie.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Gdzie to się ścigali ? (jakaś cykliczna impreza ? )
5a fajne ale zdecydowanie zbyt krzywe...

rabarbar-----
Początkujący

na nowym odcinku obwodnicy, przy tunelu, ktory prowadzi na ul.Celna na Karb, narazie 2 takie imprezy sie odbyly, na otwarcie i wczoraj , pewnie co rok beda teraz

rabarbar-----
Początkujący

Poza fot.6 ,kto sie moze pochwalic świnką w mieście ? :D (to miała być wietnamka ale troche sie jej przyrosło )

Michal.
Poszukiwacz

Trochę duże te fotki :P ta świnka mnie ostatnio napastowała jak na pizzy siedziałem :slight_smile:

rabarbar-----
Początkujący

no wlasnie nie wiem czemu tak duze wyszly , skrocilem je do wielkosci takiej jak zawsze . a swinka pewnie chciala sobie jedynie podjejs, a nie ze Cie napastowala, kawalek miasta z nia przeszedlem i sie okazalo ,ze zwierze pelne kultury. swoje "sprawy" zalatwila w rynsztoku.

Michal.
Poszukiwacz

rabarbar napisał(a):

no wlasnie nie wiem czemu tak duze wyszly , skrocilem je do wielkosci takiej jak zawsze

skoro tak to pewnie zmniejszyłeś do 800 na szerokość a że to zdj pionowe to po prostu zmniejszyłeś krótszy bok :P

rabarbar-----
Początkujący

mozliwe, jakos na szybko to robilem , teraz to juz po ptokach :P ze swinka to i tak zdjecia informacyjne, nie zastanawialem sie za bardzo nad forma bo swinka dosc szybka byla a ja sie zajalem podekscytowany, rozmowa z wlascicielka.Prosze o jakis komentarz do fot 6 ;]