anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

rabarbar-----
Początkujący

Rabarbar-Zlot Super Bohaterów

Kilka zdjec na start ,oczekuje ostrej krytyki ;)

322 ODPOW. 322
profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

Dla mnie najbardziej "Szermierz" - 84.

profile.country.pl_PL.title
hovany
Poszukiwacz

A ja lubię takie osiemdziesiątkitrójki.

BZ
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

83 na prawdę bardzo fajne :c4 :thumbsup:

rabarbar-----
Początkujący

Dziękuje za komentarze i za odwiedziny :c22 . Dziś nieco garażowo...próba hard core-owej kapeli EvilSchlesien

rabarbar-----
Początkujący
doslav.
Poszukiwacz

Na 86 tego szumu to jednak chyba odrobinę za dużo (choć ja osobiście to akurat nie mam uczulenia) a poza tym fajna seria :thumbsup: Taka ciemno-niepokojąco-groźnie-garażowa ;)

Miło się oglądało :c2

Bertone.
Poszukiwacz

rabarbar napisał(a):

nieco garażowo...próba hard core-owej kapeli EvilSchlesien

Próby garażowo-hard core ... - :smileythumbsup: :c20

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
rabarbar-----
Początkujący

Dziś w mojej galerii chciałbym podzielić się z Wami swoimi "znaleziskami" w trakcie wycieczki do "Dołów Piekarskich" - małego rezerwatu za granicy Bytomia i Tarnowskich gór.Technicznie te zdjęcia mają wiele do zarzucenia ale nie o to mi dziś chodziło. Mam nadzieję na Waszą pomoc w 2 przypadkach:

-uwieczniony ptaszek, biała głowa i brzuch, plecy czarno-brązowe. Nie udało się cyknąć czegoś lepszego. Ktoś wie jak się zwie? W żadnym katalogu nie znalazłem

-kamień: z jednej strony widoczny trójkąt, z drugiej napis "TP". Czy ktoś wie co to może być? Znak graniczny kopalni czy oznaczenie wieży radiowej? Z tego co wiem przed wojną w ten sposób znaczyło się i końce chodników kopalnianych i "coś" ponoć takiego z tymi wieżami też było.

A o to i te znaleziska:

rabarbar-----
Początkujący

Jeszcze taką Panią znalazłem, ktoś może zna ?

A tak na przyszłość polecam Doły Piekarskie. Mnóstwo zwierzyny można spotkać i różnych takich ciekawych rzeczy...

docentstopczyk
Początkujący

ostatnie foto intrygujące ... :)

fajne są też tez wcześniejsze z kanciapy ... muszę się kopsnąć na jakiś haXce koncert :P