Podziel się wrażeniami!
Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.
...
Witam
Ciekawa galeria i fajne strzały
41 - najładniejsza
43 - za dużo badyli niestety
42 i 44 wporządku
ale masz tempo
dużo zdjęć, więc odniosę się ogólnie: nadal bardzo dobre BW - fajna konwersja. Musisz więcej uwagi zwracać na detale. Tam gdzie fotka chmur wcisnął się słup i linie wys.napięcia......na jednej z fotek pawia nieostre krzaczory na dole kadru - odciągają od głównego tematu
kris napisał(a):
ale masz tempo
![]()
dużo zdjęć, więc odniosę się ogólnie: nadal bardzo dobre BW - fajna konwersja. Musisz więcej uwagi zwracać na detale. Tam gdzie fotka chmur wcisnął się słup i linie wys.napięcia......na jednej z fotek pawia nieostre krzaczory na dole kadru - odciągają od głównego tematu
kolejne z serii BW
45 - ciekawy i fajny kadr
46 - takie sobie
kwiat lotosu
pawelszymanski6 napisał(a):
wszystkie konwertowane z koloru w Microsoft Office Picture Menager
kris napisał(a):
pawelszymanski6 napisał(a):
wszystkie konwertowane z koloru w Microsoft Office Picture Menager
![]()
nie mam pytań![]()
ostatnie dwie fotki (BW)pokazują, że jeszcze z selekcją ciężko![]()
jedna od drugiej poziomem (imho) mocno się różnią![]()
gołąb może byłby ciekawy, gdybyś stał na wprost (wiem - czasami to nie zależy od nas, ale czasami jest to ewidentnie błąd operatora kamery)
zaś drugie jest bardzo fajne. Nawet mi nie przeszkadza, ze to nie pierwsze elementy konstrukcji nie są w GO - jest dobrze![]()
EDIT:
dołożyłeś kwiat lotosu![]()
zaje...biaszczy![]()
za "kwiat lotosu" szcun super kolory