anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rodzyn104-Moje zdjęcia

profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

Rodzyn104-Moje zdjęcia

Cześć :c37
Ok.2 miesiące temu, kupiłem sobie Sony DSLR- :c56 330.Oto część moich zdjęć

65 ODPOW. 65
spolcmas1uzjua
Nowicjusz

psiak z mgiełka na nie :c9
bez mgielki lepiej,ale czy wyostrzyłes po zmniejszeniu :c18 ?jeszcze bym popracował ciut na konwersja biało-czarna,daj wiecej czerni-powinno byc lepiej-oczywscie to moje zdanie :c20
pozdro

nic dodać nic ująć - zgadzam się

profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

To poprawiam jeszcze raz

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

duzooo lepiej :thumbsup:

spolcmas1uzjua
Nowicjusz

i w taki sposób realizuje się edukacyjna rola galerii użytkowników systemu α
:thumbsup:

profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

Zdjęcia z wypadu do Gorlitz na wystawę modelarską(od razu mówię nie było warunków do makro/zbyt dużo ludzi/)

profile.country.pl_PL.title
12MaRTiN90
Nowicjusz

60 i 62, bardzo ładne krajobrazy :thumbsup: :c4
53 i 55, wydaje mi się, że wszystko po za pociągami powinno być bardziej ostre, a same pociągi są w ruchu więc trochę rozmazane ;)

____A500 | 8 | 18-55 | 55-200 | HVL-F42____
profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

Ostrość była ustawiona na miejsce, w którym miały się pojawić. Jechały tak szybko, a czas otwarcia był za długi, ponieważ nie dość że ciemno było, to jeszcze taka masa osób że lampą to się bałem. Wstawiłem bo jak na nie patrzę to mam wrażenie "ruchu". Gdzieś są jeszcze zdjęcia, gdzie ostrość ustawiona jest na ten budynek. ale pociągi są jakby mgiełką. Stwierdiłem, że te są lepsze.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Przede wszystkim zdj modeli są jak dla mnie poruszone, zdecydowanie za długie czasu jak na te ogniskowe 1/15 na 135 mm to już nie lada wyczyn ;)
56 - straszny bałagan w kadrze, nie wiadomo właściwie co chciałeś pokazać, szaro szara konwersja
57- tory jakie są każdy widzi, mało kontrastowe zdj, a jako że mój monitor podbija kontrast i to mocno to nawet nie chce wiedzieć jak jest u innych :P
58 - to za to bardzo fajne :thumbsup: wyraziste, fajnie wypatrzone i złapane, ewentualnie można było trochę domknąć żeby ludzik na drugim planie też był ostry bo tak jest wydaje mi się lekko rozmyty w GO
59,61 - zupełnie do mnie nie trafiają, takie pstryknięcie czego popadnie...
60 - zdaje mi się, albo leci trochę w prawo

profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

60 - zdaje mi się, albo leci trochę w prawo

Bo to górka była
Przede wszystkim zdj modeli są jak dla mnie poruszone, zdecydowanie za długie czasu jak na te ogniskowe 1/15 na 135 mm to już nie lada wyczyn ;)

Wiem, ale tam było tak mało miejsca i tak dużo ludzi, i tak słabe światło... :c12
Przede wszystkim tłumy ludzi, to dzięki nim zdjąłem heliosa :smileyhappy: )