Podziel się wrażeniami!
Witam,
Czas chyba poddać się krytyce Użytkowników, którzy jak i ja fotografują sprzętem SONY...
Poniższa fotka została wykonana w trakcie II Pleneru SONY Foto Klubu w Sulejowie. Dziękuję przy okazji Wszystkim za mile i owocnie spędzony czas..
Pozdrawiam
Starosta napisał(a):
Przyjemna dla oka seria
![]()
A 87 jest jak dla mnie miodne![]()
Za Markiem i Rutkiem 87.A od siebie 80.
Widze,ze wszystko trzepiesz szarym tele.Az sie prosi o kadr z szerokiego kata.
Za każdym razem jak wchodzę w Twoją galerię, wiem że będzie mi się podobało i nie zawodzisz
87 - po prostu rewelacja
Monty napisał(a):
(...)
Widze,ze wszystko trzepiesz szarym tele.Az sie prosi o kadr z szerokiego kata.
Piękne krajobrazy zwlaszcza 87, 80, 82 (za kolory!!!!) No i wcześniejsze trawkowe - cudo!
widoczki bardzo fajne
85-90 z przyjemnością się ogląda Fajne są te chmurki
Pozdrawiam
Dziękuję
Bieszczady... to dziwne miejsce. Miejsce naszej burzliwej historii, która piękno swoje odcisnęła bardzo mocno w kulturze i zachowaniu mieszkańców... Powoli się to zmienia... nieufność i rezerwa zostają zastępowane przez ciekawość i otwartość.
Łopienka... wieś, która jest, a Jej nie ma... jedno z tragicznych miejsc w Bieszczadach. Obecnie jedyną budowlą w tym miejscu pozostaje cerkiew zbudowana z kamienia. I jest to jedyna taka w Bieszczadach. Otwarta przez całą dobę służy Turystom, Wędrowcom, Mieszkańcom. Atmosfera tego miejsca wycisza, skłania do refleksji... Jednym słowem człek łagodnieje w murach tej Świątyni...
Kilka fotek, które pozwoliłem sobie zrobić wewnątrz. Figura Chrystusa Bieszcczadzkiego jest niesamowita... a i cudowny obraz (kopia) robi wrażenie.
Dziękuję Krzyśkowi Szablistemu, że mnie dociągnął w to miejsce...
Po raz kolejny chylę czoła. Sama mam korzenie bieszczadzkie, stąd ogromny respekt dla tego miejsca. A Twoje fotografie nadają mu wyjątkowego charakteru
96 - jak dla mnie najpiękniejsza
Kuby Mamie... dziękować wypada... więc głowa do skłonów sama się składa...