anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

roka63

profile.country.GB.title
roka63------
Doradca

roka63

Witam,

Czas chyba poddać się krytyce Użytkowników, którzy jak i ja fotografują sprzętem SONY...

Poniższa fotka została wykonana w trakcie II Pleneru SONY Foto Klubu w Sulejowie. Dziękuję przy okazji Wszystkim za mile i owocnie spędzony czas..

Pozdrawiam

:c20

357 ODPOW. 357
profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Starosta napisał(a):

Przyjemna dla oka seria :)
A 87 jest jak dla mnie miodne :D :thumbsup:

zdecydowanie 87 :c4

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

Za Markiem i Rutkiem 87.A od siebie 80. :thumbsup:

Widze,ze wszystko trzepiesz szarym tele.Az sie prosi o kadr z szerokiego kata. :c12

Michal.
Poszukiwacz

Za każdym razem jak wchodzę w Twoją galerię, wiem że będzie mi się podobało i nie zawodzisz :thumbsup:
87 - po prostu rewelacja :c4

profile.country.GB.title
roka63------
Doradca

Monty napisał(a):

(...)

Widze,ze wszystko trzepiesz szarym tele.Az sie prosi o kadr z szerokiego kata. :c12

Hmmm... w ostatnim wrzucie było 2 z Sigmy 10-20... skoro to jest szare tele... :c20 :P

Zresztą... ja lubię długie szkła :smileymrgreen:

mamakuby
Poszukiwacz

Piękne krajobrazy zwlaszcza 87, 80, 82 (za kolory!!!!) No i wcześniejsze trawkowe - cudo!

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

widoczki bardzo fajne :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

85-90 z przyjemnością się ogląda :) Fajne są te chmurki :nauseated_face:

Pozdrawiam

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.GB.title
roka63------
Doradca

:c22 Dziękuję :c22

Bieszczady... to dziwne miejsce. Miejsce naszej burzliwej historii, która piękno swoje odcisnęła bardzo mocno w kulturze i zachowaniu mieszkańców... Powoli się to zmienia... nieufność i rezerwa zostają zastępowane przez ciekawość i otwartość.
Łopienka... wieś, która jest, a Jej nie ma... jedno z tragicznych miejsc w Bieszczadach. Obecnie jedyną budowlą w tym miejscu pozostaje cerkiew zbudowana z kamienia. I jest to jedyna taka w Bieszczadach. Otwarta przez całą dobę służy Turystom, Wędrowcom, Mieszkańcom. Atmosfera tego miejsca wycisza, skłania do refleksji... Jednym słowem człek łagodnieje w murach tej Świątyni...
Kilka fotek, które pozwoliłem sobie zrobić wewnątrz. Figura Chrystusa Bieszcczadzkiego jest niesamowita... a i cudowny obraz (kopia) robi wrażenie.
Dziękuję Krzyśkowi Szablistemu, że mnie dociągnął w to miejsce... :c22

mamakuby
Poszukiwacz

Po raz kolejny chylę czoła. Sama mam korzenie bieszczadzkie, stąd ogromny respekt dla tego miejsca. A Twoje fotografie nadają mu wyjątkowego charakteru
96 - jak dla mnie najpiękniejsza :c4 :c4 :c4

profile.country.GB.title
roka63------
Doradca

:c22 Kuby Mamie... dziękować wypada... więc głowa do skłonów sama się składa... :c22