Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich!!! Po raz pierwszy mam chwilę i okazję wystawienia swych zdjęć w galerii, więc zapraszam do komentowania.
Message was edited by: Rutek68
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Rutek68 wrote:
Święta w mieście
3.
Sorry , ale teraz to się nawet zdjęcia wstawić nie da.
Co się dzieje? Opisz cokolwiek, żeby mozna Ci pomóc.
Ja np. nie mogę dodać zdjęcia przez przeglądarkę chrome, ale przez inne (w moim przypadku Opera), daje radę :
Rutek68 wrote:
Ostatnio otrzymałem od kolegi miesięcznik MAT z miłą niespodzianką (choć zgodę na udostępnienie zdjęć wyraziłem). Na rozkładówce znalazła się moja mini foto relacja.
Brawo. Gratuluję.
Pierwsza rozkładówka i mam nadzieję nie ostatnia. Jeszcze tylko okładka :smileywink:.
piotruso wrote:
Rutek68 wrote:
Ostatnio otrzymałem od kolegi miesięcznik MAT z miłą niespodzianką (choć zgodę na udostępnienie zdjęć wyraziłem). Na rozkładówce znalazła się moja mini foto relacja.
Brawo. Gratuluję.
Pierwsza rozkładówka i mam nadzieję nie ostatnia. Jeszcze tylko okładka .
Dzięki piotruso, okładki to już były w prasie branżowej, ale to z przygotowania , a tu to tak niespodziwanie.
kris no właśnie nic sie nie dzieje, klikam Insert Image otwieram zdjęcie, pokazuje nazwę fotki klikam by wrzuciło i 5 min, 10 min (no może przesadziłem z czasem) ale nic sie nie dzieje tak jakby komp sie zaciął, a działa. Popróbuję z przegladarkami. Chyba że to z przechwałek. Chwaliłem sie że chrome u mnie dobrze działa, no to juz nie działa , choć wcześniej było ok
wstawię kontrolnie
4. Szachiści
O, a dziś sie udało i to z chrome
Duże zawody :
Wrzucę jeszcze coś z jesieni
5.
Besidy zimą
6.
Rutek, bardzo mi się podoba Twoje spojrzenie na zamek w Ogrodzieńcu
A Beskidy się nie wyświetlają... :(
Dzięki Tadeusz, może dziś sie uda ?
6.
Nie wiem o co chodzi, ale dziś weszło
Trochę mroczny dół, ale rozumiem, że tak tam było? Znaczy przed wieczorem, lub po świtaniu?
A kadr bardzo mi się podoba.
Nie wiem, czy mi się wydaje, ale te ostatnie wyglądają tak "dojrzalej" - widzę progres. :smileyclap: