anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Skwierzyna - M.A.S.H.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Skwierzyna - M.A.S.H.

już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia :)

164 ODPOW. 164
profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik
profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

65-krok w tył a by zmiescił sie cały :c20

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

kurcze nie mogłem :( za mną już rabatka z kwiatami i nie mogłem :( tylko dopiero teraz zauważyłem że miałem 85mm a mogłem mieć 55 :c46 bo miałem założony 55-200 mm

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Tak na początek, dawno Cię nie było więc nie wiesz że zwiększono ilość możliwych do załączenia plików w jednym poście :c20
od początku lecimy - zajączek, taki sobie, bardzo kiepska sceneria moim zdaniem
58 - obciąć lewą stronę, jakiś rękaw się tam pojawił i słup wyrastający z głowy kobiety to raczej nie dodaje uroku temu zdjęciu tak więc jak dla mnie :c9
59 - przyjemna konwersja ale bardziej podoba mi się wersja kolorowa, przynajmniej widać twarz
reszta zdjęć mnie nie porwała jakoś zbytnio ale to może przez to że mam taki a nie inny humor ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

oj bardzo dawno i dobrze wiedzieć że można wstawiać więcej w jednym poście, DZIĘKI za informacje :)

no a zajączek, niestety na środku przeoranego pola ciężko o jakieś ciekawsze tło, a zajączka do ręki brać nie wolno także jest jak jest ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

no to teraz się rzucę :D w zeszłą sobotę i niedzielę odbyły się Motorowodne Mistrzostwa Europy klasy OSY 400, narobiłem "trochę" zdjęć które zamieszczam ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

gdyby ktoś chciał to tutaj http://www.barlinek24.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2850&Itemid=59 są zdjęcia wykonane albo canonem albo nikonem (nie pamiętam bo fotograf co chwila wchodził mi w kadr :smileyevil: )