Podziel się wrażeniami!
już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia
W ostatnich urzeka mnie kolor morza/nieba. Kadry ptasie szczerze mówiąc raczej przeciętne ze względu na niefortunne kadrowanie, ale 133 bardzo mi się podoba.
Z drugiej jednak strony kompletnie nie znam się na fotografii ptaków, więc moje uwagi potraktuj raczej jako ogólne wrażenie odbiorcy niż znawcy tematu.
witam Mamę Kuby i dziękuję za wizytę
fotografowanie tych mew z pozoru bardzo proste bo wokół statku latało ich około 30 ale jednak ciężko było się zebrać i trafić na naprawdę dobry moment aby zdjęcie było udane, z około 30 zdjęć wybrałem według mnie te najciekawsze i takie na których mewy są w całości bo zapewne byłoby napisane "to ucięte, tamto ucięte" ale patrząc na minę ( ) nikoniarza który był po drugiej stronie statku to ja jestem zadowolony z moich zdjęć
później wstawię coś więcej (za duża poj. muszę pozmniejszać ;/ )
136 najlepsze
Pozostałe tez niezłe
141, jak juz przetarłem okulary - przeczytałem podpis
136 - Kosz. Ewidentnie quad się nie zmieścił w kadrze (bo nie przypuszczam, że mogłeś tak absurdalnie je przyciąć). Dodatkowo poruszone.
137 - Świetny moment pokazany z najgorszej możliwej strony. Tytuł zdjęcia powinien brzmieć: "Taśma tu, taśma tam a po środku quada mam"
138 - Mogłoby być przyzwoite zdjęcie gdyby nie taśma...
139 - Chyba najlepsze z całej wrzutki. Szału nie ma, ale jakoś na tle innych "daje radę"
140 - jak coś wymyślę, to napiszę...
141 - Kosz, kosz, kosz. Jak najszybciej. To zdjęcie nie pokazuje kompletnie nic + taśma jako motyw przewodni. A to, że na ofrołdzie jest kurz, to naprawdę nic wyjątkowego.
pzdr
Witaj o wielki Cezarze i wybacz że nie wstawiłem tak idealnych zdjęć jak Twoje nie zawsze da się być tam gdzie by się chciało albo tam gdzie coś akurat się dzieje, nie miałem tyle miejsca co Wy na ostatnim rajdzie i niestety taśmy były wszędzie. I to są pierwsze takie moje zdjęcia
Pozdrawiam
cd
Z wrzuty offroadowej najbardziej podobają mi się zdjęcia 141,142 i 145. Reszta za Cezarem, przy pozostałych zdjęciach ta taśma na prawdę przeszkadza w odbiorze (przynajmniej mi), i nie rozumiem twojego oburzenia.
@edit
Zdążyłeś dodać nowe zdjęcia jak już napisałem posta - są zdecydowanie ciekawsze niż poprzednie! Ale: 148, może mniej dołu ?
a dobre już się nie wypowiadam KuboW tak lepiej??
W moim odczuciu tak, ale co ja się znam