anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Skwierzyna - M.A.S.H.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Skwierzyna - M.A.S.H.

już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia :)

164 ODPOW. 164
profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

W ostatnich urzeka mnie kolor morza/nieba. Kadry ptasie szczerze mówiąc raczej przeciętne ze względu na niefortunne kadrowanie, ale 133 bardzo mi się podoba.
Z drugiej jednak strony kompletnie nie znam się na fotografii ptaków, więc moje uwagi potraktuj raczej jako ogólne wrażenie odbiorcy niż znawcy tematu.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

witam Mamę Kuby i dziękuję za wizytę :)

fotografowanie tych mew z pozoru bardzo proste bo wokół statku latało ich około 30 ale jednak ciężko było się zebrać i trafić na naprawdę dobry moment aby zdjęcie było udane, z około 30 zdjęć wybrałem według mnie te najciekawsze i takie na których mewy są w całości bo zapewne byłoby napisane "to ucięte, tamto ucięte" ;) ale patrząc na minę ( :c12 ) nikoniarza który był po drugiej stronie statku to ja jestem zadowolony z moich zdjęć :D

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

136 najlepsze :c4 :c4 :c4
Pozostałe tez niezłe :)

141, jak juz przetarłem okulary - przeczytałem podpis :slight_smile:

------------------------------
fotoamator
.cezar.
Początkujący

:c37
136 - Kosz. Ewidentnie quad się nie zmieścił w kadrze (bo nie przypuszczam, że mogłeś tak absurdalnie je przyciąć). Dodatkowo poruszone.
137 - Świetny moment pokazany z najgorszej możliwej strony. Tytuł zdjęcia powinien brzmieć: "Taśma tu, taśma tam a po środku quada mam" ;)
138 - Mogłoby być przyzwoite zdjęcie gdyby nie taśma...
139 - Chyba najlepsze z całej wrzutki. Szału nie ma, ale jakoś na tle innych "daje radę" :nauseated_face:
140 - :c18 jak coś wymyślę, to napiszę... ;)
141 - Kosz, kosz, kosz. Jak najszybciej. To zdjęcie nie pokazuje kompletnie nic + taśma jako motyw przewodni. A to, że na ofrołdzie jest kurz, to naprawdę nic wyjątkowego.
pzdr

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Witaj o wielki Cezarze i wybacz że nie wstawiłem tak idealnych zdjęć jak Twoje :c22 nie zawsze da się być tam gdzie by się chciało albo tam gdzie coś akurat się dzieje, nie miałem tyle miejsca co Wy na ostatnim rajdzie i niestety taśmy były wszędzie. I to są pierwsze takie moje zdjęcia :c31

Pozdrawiam :c44

KubaW-----
Początkujący

Z wrzuty offroadowej najbardziej podobają mi się zdjęcia 141,142 i 145. Reszta za Cezarem, przy pozostałych zdjęciach ta taśma na prawdę przeszkadza w odbiorze (przynajmniej mi), i nie rozumiem twojego oburzenia.
@edit
Zdążyłeś dodać nowe zdjęcia jak już napisałem posta - są zdecydowanie ciekawsze niż poprzednie! Ale: 148, może mniej dołu ?

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

a dobre już się nie wypowiadam :c20 KuboW tak lepiej??

KubaW-----
Początkujący

W moim odczuciu tak, ale co ja się znam :c6