anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Skwierzyna - M.A.S.H.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Skwierzyna - M.A.S.H.

już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia :)

164 ODPOW. 164
ronie-----
Początkujący

Witam
Według mnie zdjęcie jest ok jednak nie przemawia do mnie w 100%
Tak jakoś spoglądając pierwszy raz na nie zauważyłem osoby fotografowanej
Dopiero po momencie ją spostrzegłem i od razu cała kompozycja zrobiła się milsza dla oka :)

Arturro10 napisał(a):

a może by tak coś o tych kilku (6) wcześniejszych zdjęciach? :c3

Zauważyłeś, że dla niektórych "młokosów" forumowych jeśli chodzi o oceny pozostali są lekko chłodni? To znaczy chodzi mi o to że co poniektórzy pod każdą porcją zdjęć mają opinie 7 - 8 forumowych "grubych ryb" i nie tylko, a zdarzają się też tacy którzy muszą się nacieszyć ekspertyzą 1 bądź 2 osób.
W pierwszej chwili myślałem że ta "popularność" zależy od jakości wstawianych zdjęć, lecz o dziwo poszczególne fotografie są po prostu przeciętne.
Żeby nie było to źle zrozumiane
nie daje na przykład ani Ciebie, ani siebie, to tylko są moje spostrzeżenia, nikogo konkretnego nie mam na myśli ;)

pozdrawiam

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Arturro10 napisał(a):

zawsze można skadrować ;)

powiększałeś fotkę po przycięciu?
co do detali w architekturze, powinny się tu może wypowiedzieć te wspomnianie wyżej ''grube ryby'' trudno mi tu wymienic konkretne szczegóły, kazdy budynek jest inny, każdy kazdego zachwyca czym innym. Postaraj się by fotografia była Twoim osobistym spojrzeniem na to co Cię najbardziej urzekło. Ważna jest poprawnosc techniczna, że się tak wyrażę, ale także ważne jest to co chcesz przekazać przez daną fotkę innym.
Co do wypowiedzi ronie to nie jest tak, że jednego lubi się bardziej a drugiego mniej, bez względu na prace. Wystarczą dwa dni ''niebycia'' w galerii i nie wiadomo jak ogarnąć wszystkie nowe posty biorąc pod uwagę to, że nie buszujemy na necie tylko po forum.
Często mi się zdarza, że widziałam te czy inne fotki danego autora, a nie wypowiedziałam się poprostu z braku czasu.

ronie-----
Początkujący

JennyM napisał(a):

Co do wypowiedzi ronie to nie jest tak, że jednego lubi się bardziej a drugiego mniej, bez względu na prace. Wystarczą dwa dni ''niebycia'' w galerii i nie wiadomo jak ogarnąć wszystkie nowe posty biorąc pod uwagę to, że nie buszujemy na necie tylko po forum.
Często mi się zdarza, że widziałam te czy inne fotki danego autora, a nie wypowiedziałam się poprostu z braku czasu.

Jeszcze tak tylko dopowiem że ja osobiście nie mam absolutnie do nikogo pretensji, wręcz przeciwnie, lubię wszystkich forumowiczów :smileythumbsup:

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Tak JennyM powiększyłem. Źle czy dobrze?? A co do architektury to może coś gdzieś znajdę, poczytam i będę umiał :)

Dzięki ronie za wizytę i tak cenną uwagę, ja się nie obraziłem po tej uwadze i przyznam szczerze że czasami patrząc na galerie innych nie ma w nic szczególnego a fakt komentarzy jest 150 :c7 a fotki są jak miliony innych.

a co do osoby fotografowanej to jest bardzo szczuplutka i dlatego jej nie widać od razu :) żartuję ;) tak poprostu postanowiłem zrobić takie zdjęcie i ja wiem że ona tam jest to ją widzę ale to nie jest za dobre zdjęcie skoro inni nie zauważaj jej od razu - pozostaje ćwiczyć ;)

Pozdrawiam :)

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Arturro10 napisał(a):

powiększyłem. Źle czy dobrze?? )

mam wrażenie, że sama twarz dziewczyny straciła na ostrości i kolorystyce, a to mi się podobało najbardziej w orginale, ale może to tylko takie moje wrażenie. Wyszło mi masło maślane ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

JennyM napisał(a):

Arturro10 napisał(a):

powiększyłem. Źle czy dobrze?? )

mam wrażenie, że sama twarz dziewczyny straciła na ostrości i kolorystyce, a to mi się podobało najbardziej w orginale, ale może to tylko takie moje wrażenie. Wyszło mi masło maślane ;)

ja nie widzę wielkiej różnicy, ale to pewnie przez mój wzrok :smileyhappy:

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

kilka dzisiejszych fotek turniejowych, tak ja wiem i zdaję sobie sprawę z tego że brak trójpodziału i niektóre nadają się do kosza ale to nie takie proste jakby się wydawało robić zdjęcia na turnieju, ogólnie zrobiłem jakieś 600 zdjęć i byłoby ciężko wstawić większość w miarę udanych dlatego wstawiam tylko kilka ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik
profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik
profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik