anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Smoku215 - Powódź - walka z żywiołem

profile.country.pl_PL.title
smoku215
Początkujący

Smoku215 - Powódź - walka z żywiołem

A to moje pierwsze trzy foty w tej galerii... ;)

145 ODPOW. 145
doslav.
Poszukiwacz

Pikne te nasze Tatry! :D
A Twoje na dokładkę pięknie pokazane :thumbsup: A badylek wygląda nie jak zimowy ale jak by z kopalni soli wyciągnięty ;)

Proszę kontynuować... :D

Bertone.
Poszukiwacz

Aż się chce w góry jechać :c20 :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Starosta.
Początkujący

Badylek może i trochę niebieskawy, ale niecodzienny :thumbsup:

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

43 - ale ten widoczek (bo masz dwa razy ten numerek nie wiadomo czemu :rolling_eyes: ) leci w lewo i to ostro...
druga sprawa to linia horyzontu na środku jakoś mi nie leży, troszkę wyżej, troszkę niżej i byłoby genialnie, a tak jest "tylko" super :thumbsup:

smoku215
Początkujący

Cdn, Doslav, Starosto, Bertone, Michale dzięki za odwiedziny i opinie. Michał, numeracja poprawiona - dzięki :c22 . Popracowałem trochę przy 43 - a jak teraz się widzi :question:
A tak w ogóle to "cdn" dał mi do myślenia i chyba jednak "cóś" jakby tego niebieskiego było za dużo, pobawiłem się jeszcze 41 i wyszło mi tak.... chociaż teraz nie wiem czy zielonego....zresztą oceńcie sami :)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Poprawione ładne :thumbsup:

smoku215
Początkujący

Poprawione ładne :thumbsup:

Dzięki :c22

A tu mam jeszcze takie malowane przez zimę...

doslav.
Poszukiwacz

Zerknąłem na miniaturki i pomyślałem, że w podczerwień się bawiłeś :slight_smile:
Kapitalne te ozdoby zimowe! :thumbsup: :D

Szkoda, że u mnie - choć równie zimno zapewne - takich widoczków nie uświadczysz...

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Witam

za wiele nie napiszę, widoki wspaniałe ale 45, 46 i 47 :c22 :c4

pozdrawiam

Bertone.
Poszukiwacz

45 - troszkę te druty nie pasują ( odciągają uwagę ) - najlepszy z tej trójki :thumbsup:
46 - ucięta góra :c3
47 - trochę ciemnawe :c20

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________