anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony A 200 kit

Namrod-----
Początkujący

Sony A 200 kit

?

108 ODPOW. 108
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

A może by tak ponumerować ?
malunek na chodniku - ciekawe ujęcie ale ja ustawiłbym się bardziej na wprost (jeśli była możliwość)
skatepark - wygląda jakby było rozciągnięte
miasto o zachodzi i ten kościół podobają mi się najbardziej :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

widzę, że ciężko się dostosować do numeracji (zasad) :rolling_eyes:

DSC4467.JPG - źle skadrowane, przycięte serce
DSC4956.JPG - http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif kadr bez sensu, nie wiem co chciałeś przekazać
DSC5490.JPG - ławka, ścieżka i szczerze nic ciekawego :| brak sensownego przekazu
DSC4946 (2).JPG - zachodzik nie najgorszy cho przydałoby się więcej kolorów zachodzącego słońca na niebie
DSC5553.JPG - zwykły strzał i nic więcej :|
DSC5178.JPG - kościół ładny, ale źle pokazany http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif poszedł bym się dalej od niego, żeby całego go pokazać wraz z tym drzewem

małe problemy z selekcją zdjęć, kadrowaniem i brak konkretnego tematu

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Kolego Namrod chyba wreszcie przyszła pora abym się odezwał w Twoim albumie.
Jesteś z nami 3 i pół miesiąca i od samego początku proszony jesteś przez użytkowników by numerować lub nazywać zdjęcia. Poza tym sposób Twoich wypowiedzi i ich forma bywa nieprzyjemna i nie mówię tu o Twojej wątpliwej dysleksji i błędach ortograficznych bo to załatwia za nas program.
Wydaje mi się że za bardzo próbujesz wyróżnić się z tłumu i ok ale nie w ten sposób.
Rób to bardziej inteligentnie, zaskocz nas Swymi fotkami i inną formą wypowiedzi.
Jeśli nie będziesz chciał się dostosować do regulaminu i ogólnie panujących zasad będziemy zmuszeni podjąć chyba drastyczne kroki.
Podejrzewam że reszta użytkowników i administracja jest podobnego zdania.
Jeśli nastąpią zmiany z Twojej strony obiecuję ze wykasuję ten post.

Namrod-----
Początkujący

ok już dobrze ja nie taki zły zwierz jak tu więkrzość o mnie myśli dobrym człek ,nom se zapomniał o tej numeracji pszepraszam i pozdrawiam wszystkich bosów i prezesów tej spółki i obiecuje poprawe :c6

Starosta.
Początkujący

EDIT: dlaczego usunąłeś zdjęcia :question:
już miałem komentarz gotowy :c12

Pozdrawia Starosta :grin:
Namrod-----
Początkujący
BuBu__
Początkujący

1, kadr specjalnie do mnie nie przemawia, mało ciekawy, nie do końca potrafię się odpatrzeć tego, co chciałeś pokazać, wydaje się wyprane z kolorków
2, jeśli chodzi o żółty kwiatek to kadr wydaje się ok, ale jakoś nie komponują mi się tam te poobcinane czerwone kfiotki, a gdyby tak skupić się tylko na żółtym lub tylko na czerwonym tulipku?
3, kadr z góry zupełnie nie odzwierciedla uroku tych kwiatów :c9 na dodatek tło też nie wydaje się zbyt ciekawe, no i ten kawałek kostki na ziemi... może ciekawiej było by spojrzeć z perspektywy wkotka/pieska, który niucha kwiatki?
4, troszkę nie podoba mi się to, że kadr tak konkretnie podzielony jest w środku na niebo i ziemię, troszkę szkoda mi obcietego w dolnym, prawym rogu deptaku, bo wydaje się ciekawy i myślę, że fajnie by było gdyby również stał się tematem zdjęcia
5, kadr ok, choć i tak stanęła bym bardziej po lewej stronie tej drogi i wtedy łapała kadr, plus może by troszkę z dołu odjąć i dać więcej nieba? - no i leci na prawo
btw, to tylo moja opinia, więc nie bierz tego mocno do siebie ;) pozdro