anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony A 200 kit

Namrod-----
Początkujący

Sony A 200 kit

?

108 ODPOW. 108
Namrod-----
Początkujący

obczajćie te i skomentujcie ,co do nie których wypowiedzi mósze bardziej pszywiązywać uwage do tego co chce pszyfocić dzieki wam za opinie

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

latarenka aż się prosi w pionie
a te czaple to się trzeba napocić co by je dojrzeć

Namrod-----
Początkujący

co myślićie o tych

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Jesteś w fajnym miejscu gdzie jest na pewno wiele ciekawych obiektów. Myślę, że powinieneś wstrzymać się jakieś dwa tygodnie i spędzić ten czas z dobrą książką o fotografii a ten sam obiekt zobaczysz zupełnie inaczej. Powodzenia.

Namrod-----
Początkujący

kolejne ciężko wam dogodzić , jak narazie mam tylko obiektyw kitowy więc na tyle mnie stać jeśli chodzi o foty no i jeszcze uczyć cie musze

Namrod-----
Początkujący

no postaram sie widze ze tu najlichszy jestem porównując moje foty do innych to troche wstyd :)

Namrod-----
Początkujący

jakieś te zdięcia krzywe mam i niewiem od czego ,morze kiedy fociłem trzymałem obiektyw nie równo i od tego wogule te zdięcia inaczej u mnie wyglądaja na lapie są bardziej nasycone a tu jak je wrzucam to jakieś szare i nie ostre ?

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Zdaję sobie sprawę z tego, że fotografujesz pod wpływem emocji coś co ci wpadło akurat w oko i nie zawsze jest czas np. na poprawne naświetlenie i kadrowanie. Pomocny wtedy bywa program do edycji i to nawet gratisowy. Polecam np. PhotoScape lub Picassa lub nawet edytor zdjęć od MSN- dzięki nim prostujesz i naprawiasz zdjęcia w dziecinnie prosty sposób. "Kitszkło" nie jest wcale złe więc nie narzekaj :)

Misi3q
Początkujący

I oprócz książki o fotrografii zalecałbym słownik, bo oczy krwawią...

Namrod-----
Początkujący

A ten zielony amator to Ja