anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Strix - :) - "Bagno"

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Strix - :) - "Bagno"

Witam kilka moich fotek, mysle ze to powie wiecej o mnie niż moje zdjecie:) pozdrawiam.

804 ODPOW. 804
profile.country.GB.title
DariuszG.
Użytkownik

rewelacja :thumbsup: :c4 do wczoraj mialem podobna bestie w ogrodzie ale moja zona niestety nie tolerowala go wiec.... :slight_smile:

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

dar801 - :)

Dzisiaj jesiennych wiatów czar. Pozdrawiam.

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Witam - dzisiaj dwie wersje, oba cropy, niestety nie mam macro szkieł aktualnie. Pozdrawiam sedecznie.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Ja sie zastanawiam, po co Tobie obiektyw macro, skoro "zwykłym" robisz takie zdjęcia?

66b to crop z 66a, prawda?
Jest :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

:) Tadeusz- jesteś szybszy niż błyskawica. :)

Co do zdjęć, to dzięki, Jesteś bardzo miły, ale niestety oba to duże cropy, zasadniczo nie do wywołania, bo mieszczą się 10x15 tylko w 300dpi. Niestety tutaj macro by się przydało. Jak to piszą na "L"-kach - Robim co możem, "letko" pomagamy postprocesingiem - w sumie to też trza umić. :). Wogóle teraz to siem ucze do egzaminu to mi pozostalo jedynie "robić w krzyżakach" - bo akurat są obok.
Jak sie naucze i zdam ( może za pół roku )- to wchodze w ASTRO. to jest dopiero jazda. ;)
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny.

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz
Zelmer
Początkujący

66c super ujecie...

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

Pająkowe cropy-fantastyczne.Swiatełko,ostrość,naprawde nie pomyślałabym, że wykonane zwykłym obiektywem :c20

66d-refleksyjne.Podoba się :thumbsup:

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Zelmer,martha - :c22 dzięki.

PhotoLuk
Początkujący

tak sie zastanawiam czy masz manie taką jak ja na punkcie pająków...xD ale świetne zdjęcia z pająkami