Podziel się wrażeniami!
Witam kilka moich fotek, mysle ze to powie wiecej o mnie niż moje zdjecie:) pozdrawiam.
rewelacja
do wczoraj mialem podobna bestie w ogrodzie ale moja zona niestety nie tolerowala go wiec....
dar801 -
Dzisiaj jesiennych wiatów czar. Pozdrawiam.
Witam - dzisiaj dwie wersje, oba cropy, niestety nie mam macro szkieł aktualnie. Pozdrawiam sedecznie.
Ja sie zastanawiam, po co Tobie obiektyw macro, skoro "zwykłym" robisz takie zdjęcia?
66b to crop z 66a, prawda?
Jest
Tadeusz- jesteś szybszy niż błyskawica.
Co do zdjęć, to dzięki, Jesteś bardzo miły, ale niestety oba to duże cropy, zasadniczo nie do wywołania, bo mieszczą się 10x15 tylko w 300dpi. Niestety tutaj macro by się przydało. Jak to piszą na "L"-kach - Robim co możem, "letko" pomagamy postprocesingiem - w sumie to też trza umić. . Wogóle teraz to siem ucze do egzaminu to mi pozostalo jedynie "robić w krzyżakach" - bo akurat są obok.
Jak sie naucze i zdam ( może za pół roku )- to wchodze w ASTRO. to jest dopiero jazda.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny.
66c super ujecie...
Pająkowe cropy-fantastyczne.Swiatełko,ostrość,naprawde nie pomyślałabym, że wykonane zwykłym obiektywem
66d-refleksyjne.Podoba się
Zelmer,martha - dzięki.
tak sie zastanawiam czy masz manie taką jak ja na punkcie pająków...xD ale świetne zdjęcia z pająkami