anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SVN

svn-----
Początkujący

SVN

Witam, zgodnie z zasadami - sprzęt sony only.

39 ODPOW. 39
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

svn napisał(a):

To nie nikon-prymityw gdzie zamiast szkła z filtrem UV i modułu z uszczelnieniem - masz folie na matrycy i szkiełko IR ;)

Umówmy się, że IR to nie jest najważniejsza sprawa - być może dlatego 99,9% użytkowników lustrzanek i cyfrówek w ogóle, nie zawraca sobie głowy konstrukcjami tych filtrów przy matrycy ;)

svn-----
Początkujący

Lajam napisał(a):

svn napisał(a):

To nie nikon-prymityw gdzie zamiast szkła z filtrem UV i modułu z uszczelnieniem - masz folie na matrycy i szkiełko IR ;)

Umówmy się, że IR to nie jest najważniejsza sprawa - być może dlatego 99,9% użytkowników lustrzanek i cyfrówek w ogóle, nie zawraca sobie głowy konstrukcjami tych filtrów przy matrycy ;)

Oczywiście że nie ;) Ale kombinowanie daje tyle radości :D I czasem strat :(

svn-----
Początkujący

Coś z cyklu reklamowego :)

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Laski cynamonu fajne :thumbsup:
Może dlatego , że to zboczenie zawodowe :slight_smile:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
docentstopczyk
Początkujący

ja tu widzę: pieprz w 3 rodzajach, paprykę, rozmaryn, cynamon, ziele angielskie... i chyba tyle :)

svn-----
Początkujący

ja tu widzę: pieprz w 3 rodzajach, paprykę, rozmaryn, cynamon, ziele angielskie... i chyba tyle :)

Po co coś więcej ? :D To jest fotografia użytkowa / reklamowa a nie jakiś art / reportaż ;)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Fajne przyprawy :thumbsup:

svn-----
Początkujący

Ałć, dawno mnie tu nie było. Czas coś dodać dla zasady :)
Pozdrawiam :)

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Proszę o zmniejszenie fotki ... :rolling_eyes:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
svn-----
Początkujący

Zmniejszone :)