anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Szczupic: Wiewiór :P

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Szczupic: Wiewiór :P

Witam wszystkich :)
Stwierdziłem że czas założyć galerie :D
Na początku Sabinka ustrzelona flintą :P
Sabinka.jpg

Czekam na opinie :)

Message was edited by: Szczupic

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
827 ODPOW. 827
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

paderewa napisał(a):

To ja Ci się dziwie kolego dejmien. Jeżeli dla Ciebie fotka Trollstigen to kadr średni to coś tu jest nie halo. Tak przeglądałem twoją galerię i oprócz oczywiście dobrych fotek zauważyłem Twoje liczne " awantury " z lajamem. Moim zdaniem masz zbyt wysokie mniemanie o sobie. Nie przyjmujesz krytyki od lepszych od siebie. Podsumowując zdjęcie Kuby jako średnie sprawiłeś że zagotowało się we mnie :c30. Czekam na taki dzień kiedy Ty będziesz stal na przeciw takim widokom i skadrujesz idealnie albo lepiej.

Witam,

Proponuję zmienić ton wypowiedzi i zaprzestać tego typu krytyki na forum.
Nie ma się co emocjonować, to tylko zdjęcia i każdy ma prawo wyrazić o ich swoją opinię, którą wypada uszanować. Więcej dystansu życzę, a na otrzeźwienie :c17

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Kuba, super tam miałeś widoki. Naprawdę fajne fotki. :c22 :c22 :c22

Morzę sobie, że się tam kiedyś wybiorę z rodzinką. ;)

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
Aniqa.
Poszukiwacz

Ciekawa relacja z Norwegii,zdjęcia bardzo ładne :c4

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Dość wybrednym jestem widzem, ale Twoje fotografie z Norwegii ruszyły mnie. Niesamowite widoki. HDR to chyba tam w wielu momentach było najlepsze możliwe wyjście a Tobie wyszło to bez "odpustu". Gratuluję wycieczki, gratuluję ujęć!

bob_marley23
Początkujący

zdjęcia ciekawe... a tak poza tym to witam kolegę z innego forum :)

doslav.
Poszukiwacz

Widzę, że zdjęcia z chłodnej części kontynentu budzą bardzo gorące emocje :c20 Ale to chyba dobrze - gorzej gdyby przechodziły bez echa. A każda krytyka się przydaje... Trafna - żeby zobaczyć co można było zrobić lepiej oraz ta nietrafiona - żeby sobie uświadomić dobre strony swoich pstryków i nauczyć się bronić :c2 :D

Na szczęście ludzie się różnią w postrzeganiu otoczenia (zdjęć i sztuki w ogóle - również)!! I to jest właśnie takie fajne w życiu!! :D :D

A ja zaglądam tu regularnie coby na Norwegię sobie popatrzeć i Szczupicowym sposobem widzenia świata - oczy nasycić :c2 Bardzo mi się tu podoba ostatnio!! :c4 :D

Szczupic
Użytkownik

Dzięki za wypowiedzi :D

Teraz mały przerywnik i powrót do Polski

Bohaterem fotek jest Fryga psina mojej Agusi :c20
dsc077989.jpg

DSC07800.JPG

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Kuba, jeśli to na 130, jest jej "patyczkiem" to ja już dokładnie rozumiem, a czym mówiliście :slight_smile:
Jednak moja Wera bardziej preferuje długość i rozłożystość, a mniej "fi" :c20

Bardzo fajne fotki Frygi :thumbsup: :thumbsup:
Myśliwiec z niej 1 klasa :)

------------------------------
fotoamator
Szczupic
Użytkownik

Tadeusz napisał(a):

Kuba, jeśli to na 130, jest jej "patyczkiem" to ja już dokładnie rozumiem, a czym mówiliście :slight_smile:
Jednak moja Wera bardziej preferuje długość i rozłożystość, a mniej "fi" :c20

Dla frygi też czym większe tym lepsze :c20 akurat w tym przypadku ten "patyczek" był największy więc go wytachała na środek :smileyhappy:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Fajny przerywnik :thumbsup: