Podziel się wrażeniami!
Witam Wszystkich,
czas się odważyć i spróbować pokazać swoje zdjęcia. Proszę tylko o delikatne uwagi, które bardziej zmotywują a nie zniechęcą.
Na początek kilka zdjęć z wrocławskiego zoo.
Ano fakt... Ciutkę przeciągnięte to 64
Na pozostałe dwa natomiast, patrzę z przyjemnością i podobają się bardzo (kukurydza troszkę bardziej, choć mocniej na niej widać ingerencję programu)
Do 64. wystarczy RAW albo oryginalny JPEG i będzie git. Udało mi się wysuwaczyć tyle:
http://img215.imageshack.us/img215/5661/dsc057161.jpg
doslav, Tomek69N dzięki za wizytę.
Teraz faktycznie widzę, że ten HDR był pomyłką - poniżej oryginalna wersja.
Wydaje mi się, że wystarczyło lekko niedoświetlić i później wyciągnąć coś z cieni, podświetlić. Poza tym możesz poeksperymentować z PL.
Ciekawe to ostatnie do eksperymentowania Przywiozłem bardzo podobne z ostatniego pleneru i właśnie wczoraj nad nim siedziałem więc na świeżo jestem
Wysoce prawdopodone, że Tomek ma rację
dla odświeżenia galerii wrzucę kilka zdjęć mojej pociechy
i ostatnie
"Wózkowe" zdjęcia z reguły wychodzą tak sobie(jakieś pasy, zagłówki itp...), ale 68 jest naprawdę bardzo fajne To mój faworyt z całej wrzutki. Plażowe całkiem, całkiem ale mama kuby wysoko zawiesiła poprzeczkę w tym temacie, więc porównanie nasuwa się automatycznie. Ciężko mi na któreś wskazać, powiem tylko co mi "nie leży". Generalnie szkoda tych ludzi w tle (szczególnie ktoś na leżaku w 70) no i w 70 mogłeś obciąć to coś żółtego na dole (z tego wyszło,że jednak 69 bardziej mi przypasowało ).
pzdr
Imponujaco ostre zdjecia.Swietna robota
sg_cezar, Monty dzięki za odwiedziny
...mama kuby wysoko zawiesiła poprzeczkę w tym temacie, więc porównanie nasuwa się automatycznie...
Monty napisał(a):
Imponujaco ostre zdjecia.Swietna robota