Podziel się wrażeniami!
Witam Wszystkich,
czas się odważyć i spróbować pokazać swoje zdjęcia. Proszę tylko o delikatne uwagi, które bardziej zmotywują a nie zniechęcą.
Na początek kilka zdjęć z wrocławskiego zoo.
77 super.
78 fajne
Tak... 78 z całą pewnością fajne A i do 79 nie mam jakiś wielkich zastrzeżeń (poza poruszeniem oczywiście - to się zdarza przy takich maluchach). Obróbka może i pojechana ale blisko moich gustów więc... Czekam na dalszy ciąg
dziękuję wszystkim za odwiedziny. Odświeżając wrzucę kilka portretów do oceny.
i może jeszcze takiego jednego psotnika
bardzo fajne portrety! Ale rzuca się w oczy źle dobrany balans bieli. Skóra wyszła bardzo pomarańczowa (zakładam, że w rzeczywistości nie ma takiego odcienia..)
Extra szkrab
Skóra wyszła bardzo pomarańczowa (zakładam, że w rzeczywistości nie ma takiego odcienia..)
Wszystkie portreciki bardzo fajne
Ale 83 szczególnie mi się podoba
bardzo fajne portrety! Ale rzuca się w oczy źle dobrany balans bieli. Skóra wyszła bardzo pomarańczowa (zakładam, że w rzeczywistości nie ma takiego odcienia..)
.Monty napisał(a):
Extra szkrab
Skóra wyszła bardzo pomarańczowa (zakładam, że w rzeczywistości nie ma takiego odcienia..)
tym razem przedstawiam moje próby portretu. Nie wiedziałem, którą wersję wkleić więc są obie.
80-81-82 rozjaśniaj przy obróbce oczka. Zlane oczy nie wyglądają ładnie
Pozwoliłem sobie na obróbkę i konwersję do BW (z racji balansu bieli ) oraz rozjaśnienie oczek:
80, 81, 82
Z tej trójki zdecydowanie 80tka mi się najbardziej podoba, bo jest radosna i w ogóle taka fajna
83 - że (jak dla mnie ) za ciasno, obcięta rączka, brak GO na oczkach nie będę pisać - moment ciekawy, ale myślę, że można by go lepiej pokazać
szkicek napisał(a):
tym razem przedstawiam moje próby portretu. Nie wiedziałem, którą wersję wkleić więc są obie.