anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Szum ---- > VII Małopolski Piknik Lotniczy

Szum-----
Początkujący

Szum ---- > VII Małopolski Piknik Lotniczy

1.

62 ODPOW. 62
profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

bosko uchwycone te fligerki, no i konwersja mniam :thumbsup:

Szum-----
Początkujący

Dziękuję wszystkim za opinie, jak chcecie pooglądać naprawdę porządne fotki samolotów to polecam wam z czystym sumieniem tą stronę www.tompac.pl

doslav.
Poszukiwacz

Taaaaak...

Konwersja, wykonanie i pomysły przednie. Bardzo się podobające foty latające :thumbsup:

A polecana strona faktycznie zacna oraz znana i lubiana przez sporą część forumowiczów. Widać, że wzorujesz się i uczysz od najlepszych :thumbsup:
No i efekty powalające...

Szum-----
Początkujący

doslav napisał(a):

Taaaaak...

Widać, że wzorujesz się i uczysz od najlepszych :thumbsup:

oglądałem album, fotki na necie, sposoby kadrowania, konwersji no ale ciężko mi uzyskać takie efekty jak na tej stronie ;)

Szum-----
Początkujący
Aniqa.
Poszukiwacz

Zajrzałam do ciekawej galerii.
Co prawda nie za bardzo znam się na samolotach,ale Twoje foty przyjemnie się ogląda :thumbsup:

rabarbar-----
Początkujący

dopiero od niedawna na forum jestem i dopiero powoli zwiedzam wszystkie galerie, ale jak tą otwarłem to padlem z wrazenia, moze malo widzialem , ale te zdjecia sa rewelacyjne ,a fakt ze robione byly kitem swiadczy o klasie fotografa :c4 :c4 :c4 nie smiem nawet probowac podchodzic do krytyki :P wydaje mi sie ,że jest całkowicie zbędna

Szum-----
Początkujący

Aniqa, Rabarbar dzięki za opinię.

Bertone.
Poszukiwacz

Samolociki bardzo fajne :thumbsup:
Mam nadzieję , że ja tez kiedyś będe miał okazje coś takiego "ustrzelić" 8-)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________