Podziel się wrażeniami!
Jako że dopiero przed godzinką się zarejestrowałem będę tu z wolna i ostrożna publikował swoje wypociny
Znasz kawał o klaunie-szydercy i wujku Staszku-mistrzu ciętej riposty?
Mój ulubiony :smileymrgreen: Sorry, za OTheh - ja nie z tych co odszczeknąć nie potrafią Znasz kawał o klaunie-szydercy i wujku Staszku-mistrzu ciętej riposty? Jeśli nie - opowiem Ci na plenerze
TMiN - z tego co zauważyłam - Tobie się wszystko dwuznacznie kojarzy
ehh - nie wiem czy jest sens się tłumaczyć - wydawało mi się, że przekaz jest czytelny. Fakt powinnam była dodać by moja wypowiedź została żartobliwie odebrana. Przepraszam jeśli Cię uraziłam - absolutnie nie miałam tego na celu.
Proszę usuń całą niepotrzebną dyskusję w swojej galerii jeśli uważasz to za słuszne posunięcie
Czyli poprostu źle zinterpretowałem,.... w sumie to sie nawet cieszę bo troche mnie sytuacja zadziwiła....
PS
to Cię oczywiście nie zwalnia z obowiązku przygotowania innego popisowego dowcipu na plener... w końcu obiecałaś ... tak ?
dzisiaj nabyłem 35 1.8 ... i od razu była okazja do testów
Gratuluję zakupu. Też chętnie przygarnęłabym takie szkiełko
32 - podoba mi się stylizacja malucha, ale skoro taki zawadiacki image to niepotrzebnie walają się grzechotki. No i tło nieładnie podwinięte
34 - najfajniejsze (no i to odbicie w gitarze )
Generalnie z wyjątkiem 34 - za ciemno jak na studyjne. Warto poprawić obróbką
Specjalnie tu wróciłem, żeby napisać...
No i nie napiszę bo mnie ktoś uprzedził :smileyevil: I nasmarował niemal słowo w słowo to co ja chciałem. Telepatia jakaś czy cuś?..
Witam
Gratuluje zakupu.
Teścik krótko pisząc - ( cała wrzuta )
Pozdrawiam
foto ogólnie technicznie i jakościowo do bani, ale jakoś mocno mi humor poprawia
Faktycznie technicznie jest się do czego przyczepić (mnie na początek rzucił się nachalnie w oczy napis, potem zerknęłam na bobasa).
Ale ... Mina przecudowna!!! Taka zawadiacka.
Ale ... może lepiej bez tych wszystkich gadżetów i zrobić fajną fotę na czarnym tle?
Butki i łapka poucinane - a skoro to takie pozowane i przygotowywane ujęcie to moim zdaniem źle widziane...