anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Toni - Galeria

profile.country.PL.title
Toni-----
Nowicjusz

Toni - Galeria

To tak na początek troszkę starszych rzeczy.

Czekam na opinie :-) :c56

15 ODPOW. 15
profile.country.PL.title
Toni-----
Nowicjusz
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

No to lecimy
na początek witam :c37
1 - szarawo, aczkolwiek pomysł ciekawy
2 - o co cho ? czarna plama na szarym tle :c9
3 - ciemno i ponownie szaro
4 - krzywo, za dużo miejsca na dole zostawione
5 - chyba najciekawsze, uciąłbym to coś czarnego z lewej i ten szary punkt z prawego dołu

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

A ja przypomnę, że w Galerii obowiązuje zasada max 800px na dłuższym boku (nie 808, nie 960).

krzyho4
Początkujący

1,5. sie podoba ,
2. ze tak zapytam o co w tym chodzi :c9

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

...chodzi o to aby nie wpasc w bloto :D

A nowego kolege prosimy o dalsze foty,bo te powyzej nie wzbudzaja obecnie zadnej ekstazy.

Co do 2 to chyba sobie nie przypominam w czyjejkolwiek galerii takiego klopsa.

Moze nie ten numer zaladowales z PC? :c18

profile.country.PL.title
Toni-----
Nowicjusz

Hehe no i pojechane ;] Jeżeli chodzi o 2'gie zdjęcie, byłem bardzo ciekaw opinii. Przeglądając kilka różnego rodzaju gazetek poświęconych fotografii, widziałem, że w modzie są zdjęcia nieostre. Bardzo nieostre ;] Dlatego też ciekawiły mnie wasze odczucia. :-)
Co do 4'tego, zgodzę się, że za dużo wolnego miejsca jest na dole, ale powiem, że to z lenistwa i stare zdjęcie i nie chciało mi się go kadrować:-) Hyh, wychodzi lenistwo 😜
Ok, niebawem umieszczę nowe fotki. Takie jeszcze zapytanie, ponieważ zwrócono mi uwagę, że te przekraczają rozmiary dopuszczalnych na forum (sorki, musiałem nie doczytać tego wcześniej), więc czy mam je usunąć, czy mogę je pozostawić? :-)

Acha no i w sumie to co najważniejsze. Dzięki wszystkim za zainteresowanie galerią i dziękuję bardzo za wasze opinie :-) Mam nadzieję, że będzie ich więcej :-)

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

czesc
1-ciut do rozjasnienia,kadr nawet pasuje
2-klops :c7
3-ja bym na odwrót ostrość zrobił
4-nawet fajne ale bym poszukał innego tla
5-krzywo i ciemno

pozdrawiam i cwicz dalej

docentstopczyk
Początkujący

A ja przypomnę, że w Galerii obowiązuje zasada max 800px na dłuższym boku (nie 808, nie 960).

te 800 px jest zalecane

"5. Zdjęcia należy przygotować tak, żeby mieściły się na ekranie. Zalecamy korzystać z zasady: 800px na dłuższym boku. Czyli np. zdjęcie kadrowane poziomo - szerokość 800px."

więc nie ma bezwzględnego zakazu umieszczania zdjęć w większym rozmiarze. mają miescić się na ekranie. ale nie wiadomo na jakim. czy na 10 calowym netbooku czy na 24 calowym monitorze.

inna sprawa to, powiedzmy, szacunek dla oglądającego. poza tym są przypadki, ze te 800 px to dramatycznie mało. szczególnie na zdjęciach w formacie "landscape".

dobra koniec OT

pzdr :)

profile.country.PL.title
Toni-----
Nowicjusz

3 kolejne z nowszej kolekcji :-)

P.s.
Mam pozwolenie od właścicielki kota nu użycie jego wizerunku 😜 :c56