Podziel się wrażeniami!
To tak na początek troszkę starszych rzeczy.
Czekam na opinie
Jeszcze dwa
No to lecimy
na początek witam
1 - szarawo, aczkolwiek pomysł ciekawy
2 - o co cho ? czarna plama na szarym tle
3 - ciemno i ponownie szaro
4 - krzywo, za dużo miejsca na dole zostawione
5 - chyba najciekawsze, uciąłbym to coś czarnego z lewej i ten szary punkt z prawego dołu
A ja przypomnę, że w Galerii obowiązuje zasada max 800px na dłuższym boku (nie 808, nie 960).
1,5. sie podoba ,
2. ze tak zapytam o co w tym chodzi
...chodzi o to aby nie wpasc w bloto
A nowego kolege prosimy o dalsze foty,bo te powyzej nie wzbudzaja obecnie zadnej ekstazy.
Co do 2 to chyba sobie nie przypominam w czyjejkolwiek galerii takiego klopsa.
Moze nie ten numer zaladowales z PC?
Hehe no i pojechane ;] Jeżeli chodzi o 2'gie zdjęcie, byłem bardzo ciekaw opinii. Przeglądając kilka różnego rodzaju gazetek poświęconych fotografii, widziałem, że w modzie są zdjęcia nieostre. Bardzo nieostre ;] Dlatego też ciekawiły mnie wasze odczucia.
Co do 4'tego, zgodzę się, że za dużo wolnego miejsca jest na dole, ale powiem, że to z lenistwa i stare zdjęcie i nie chciało mi się go kadrować:-) Hyh, wychodzi lenistwo 😜
Ok, niebawem umieszczę nowe fotki. Takie jeszcze zapytanie, ponieważ zwrócono mi uwagę, że te przekraczają rozmiary dopuszczalnych na forum (sorki, musiałem nie doczytać tego wcześniej), więc czy mam je usunąć, czy mogę je pozostawić?
Acha no i w sumie to co najważniejsze. Dzięki wszystkim za zainteresowanie galerią i dziękuję bardzo za wasze opinie Mam nadzieję, że będzie ich więcej
czesc
1-ciut do rozjasnienia,kadr nawet pasuje
2-klops
3-ja bym na odwrót ostrość zrobił
4-nawet fajne ale bym poszukał innego tla
5-krzywo i ciemno
pozdrawiam i cwicz dalej
A ja przypomnę, że w Galerii obowiązuje zasada max 800px na dłuższym boku (nie 808, nie 960).
3 kolejne z nowszej kolekcji
P.s.
Mam pozwolenie od właścicielki kota nu użycie jego wizerunku 😜