Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich odwiedzających moją galerię.
Jak wiecie dopiero zacząłem rozdział z fotografią, więc jestem totalnym amatorem, a i jaka presja związana z moimi zdjęciami, sami wiecie mieć krisa jako głównego senseia uffff.... więc zapewne oczekiwania są nie najmniejsze. Dlatego też trochę to trwało zanim zdecydowałem się na galerię.
Już tak nie gadam a pokazuję zdjęcia. Pierwsza seria to zdjęcia z toru Cadwell Park.
P.S. komentujcie, krytykujcie, a szczególnie na temat obróbki zdjęć.
tak?masthere napisał(a):
Po przejrzeniu Twojej galerii dopiero do mnie doszło, że przecież my się znamy
.
dzięki za pozostawioną opinię...masthere napisał(a):
Co do zdjęć to IMO 132 lepsze, chociaż oba mogłyby być jaśniejsze.
Kolega Krisa z technikum, kilka dobrych lat temu się widzieliśmy (z 8 lat?). Możesz już nie pamiętać .
masthere napisał(a):
Kolega Krisa z technikum, kilka dobrych lat temu się widzieliśmy (z 8 lat?). Możesz już nie pamiętać
.
131
Ostatnie dwa mi się nie widzą
pablo_duch, kuraq dzięki za opinie....
co zrobićkuraq napisał(a):
Ostatnie dwa mi się nie widzą
trebor napisał(a):
P.S. masthere - właśnie mi się przypomniało, że Cię pamiętam, ojjj ale ciężko było
Dzięki za pozostawione zdanie
135. Ładny obrazek, fajne kolory, ładne rozmycie tła, choć - moim zdaniem - motylki ulokowane są zbyt centralnie. Po przycięciu (mocniej od dołu i lekko z obu boków) zdjęcie by sporo zyskało
kasztanowiec napisał(a):
135. Ładny obrazek, fajne kolory, ładne rozmycie tła, choć - moim zdaniem - motylki ulokowane są zbyt centralnie. Po przycięciu (mocniej od dołu i lekko z obu boków) zdjęcie by sporo zyskało