Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich odwiedzających moją galerię.
Jak wiecie dopiero zacząłem rozdział z fotografią, więc jestem totalnym amatorem, a i jaka presja związana z moimi zdjęciami, sami wiecie mieć krisa jako głównego senseia uffff.... więc zapewne oczekiwania są nie najmniejsze. Dlatego też trochę to trwało zanim zdecydowałem się na galerię.
Już tak nie gadam a pokazuję zdjęcia. Pierwsza seria to zdjęcia z toru Cadwell Park.
P.S. komentujcie, krytykujcie, a szczególnie na temat obróbki zdjęć.
Świetne 120 i 122
Rutek68 napisał(a):
Świetne 120 i 122
Co do wątpliwości, to jak dla mnie zdecydowanie 120, czyli kolor (w tym wypadku).
A ten motyw ze 122 już gdzieś, u kogoś widziałem ale inaczej pokazane i Twój sposób mi się bardziej podoba
124 i 125 OK, ale 123 w b&w nie bardzo mi się widzi.
Ja też jestem zdecydowanie za kolorową wersją
Kolor to jest to
Szkoda widoczków w bw - moim zdaniem dużo tracą
Dziękuję wszystkim za oceny i komentarze
Proszę doczekaliśmy się
dziękuję, a u kogo?Tadeusz napisał(a):
A ten motyw ze 122 już gdzieś, u kogoś widziałemale inaczej pokazane i Twój sposób mi się bardziej podoba
![]()
dla mnie kolor na tym zdjęciu to wyglądał okropnieTadeusz napisał(a):
123 w b&w nie bardzo mi się widzi.
Z ostatniej wrzutki zdecydowanie 126
tak tak 126 zdecydowanie
ze szkockich od 120 do 125 to bardzo przyjemne kadry przy czym 120 bardziej mi się widzi w kolorze. Z ostatniego wkładu to tylko 126 i 130 mi się widzi dlatego, że na pozostałych jakiś taki nieład panuje a 129 nie przekonuje mnie.
Generalizując - seria "Szkockie klimaty" - ładna seria.
Dzięki panowie za opinie
Ta ostatnia wrzuta może wydawać się lekko chaotyczna bo to ostatnia seria i w niej chciałem pokazać resztę zdjęć warte pokazania, moim zdaniem. Zapewne jakby ktoś inny spojrzał na moje Szkockie archiwum to znalazł by coś jeszcze wartego do pokazania.
Przyznam się do tego że myślałem żeby nie wstawiać 126 , wydawało mi się trochę nudne.