Podziel się wrażeniami!
Witam! Już jakoś ponad rok jestem szczęśliwym posiadaczem Alfy 200 i chyba już czas na prezentację moich "arcydzieł" i wystawienie ich na krytykę i ocenę przez fachowców. Przygotowałem 24, moim zdaniem dosyć ciekawe foty. Ciekaw jestem waszej opinii.
Porcja druga moich "dzieł"
I porcja trzecia, ale chyba ostatnia na dziś, co by Państwa nie zanudzać
Witaj na Forum.
Prawie wszystko ciemne...bardzo ciemne.
Jezeli juz mialbym wskazac faworyta to zachod slonca na plus.
Wyposaz sie w statyw.Do osiagniecia zadawalajacego rezultatu w przypadku alejki parkowej po zmroku bedzie wrecz niezbedny.Do tego dluzszy czas naswietlania naturalnie.
24-fajne ale za ciemne
21-dałbym bardziej w lewo-lub w prawo-nie na srodku
Ciemność widzę
16 - główna wada to ciemno, no i w sumie takie nieciekawy kadr, trochę bałagan, nie wiadomo czy chciałeś pokazać kaczki, czy ten murek czy coś jeszcze innego
17 - to mi się podoba najbardziej, ale więcej miejsca z prawej bym zostawił
18 - ciemno, centralnie i nieostre
19 - też ciemno, a można było z tego coś wyciągnąć poza tym lewy górny róg do występlowania, no i zbyt blisko podszedłeś do wieży (no chyba że inaczej się nie dało bo między zabudowaniami czy cuś)
20 - ciekawe ale brak światła, taka ciemna plama tylko wyszła i na tym chyba konwersja do jpg i zmniejszenie zjadły sporo szczegółów
21 - blik z prawej do występlowania
22 - fajny klimat na tym zdj jest ale mimo to nie przemawia do mnie jakoś
23, 24 - dobre zdj, niezłe kolorki, słońce wypada jednak lepiej
swoją drogą bardzo ciekawy sposób numerowania...
Dzięki za opinie. Uczę się dopiero, więc jest na razie jak jest. Mam nadzieję dzięki Wam i waszym radom robić doskonalsze kadry. Kolejna porcja "dzieł"...
Porcja druga...
Trzecia...
Czwarta...