Podziel się wrażeniami!
Czekam na komentarze!
i ostatnie na dziś 13
14
witam ziomala
Jak focisz architekturę staraj się w miarę możliwości proste linie oraz żeby budynki nie schodziły się ku górze a po za tym fontanna jakość w miarę przyzwoita
Sam się wybieram na pl.Dąbrowskiego pod fontannę ,ale na razie tam tłumy-chyba że późną nocką .
Witaj wiciuryn1 dlaczego nie wrzucasz po 3 zdjęcia w poscie? przeciez jest taka możliwość a co do zdjęć poczekam na następne o tych już poprzednicy się wypowiedzieli
Faktycznie-nie pomyślałem o trzech zdjęciach na raz.
Co do fontanny na dąbrowskiego - niestety są tam tłumy.
Robiąc zdjęcie katedry nie bardzo potrafiłem się ustawić tak by nie schodziła się ku górze. Jest na to jakaś metoda?? Nie mam nikogo kto przy zdjęciu mógłby mnie nakierować na właściwy tor (dopiero zacząłem bawić się fotografią).
Dzięki za cenne uwagi- pozdrawiam.
Perspektywę można skorygować programowo. Tu masz tutka:
http://www.dfv.pl/tl_files/dfv/Poradnik ... ktywa.html
Może pobawię się kiedyś nim. Napiszcie czy wasze zdjęcia poddajecie obróbce komputerowej-czy są na tyle dobre, że idą z ręki?
Kolejna-mostek
Teraz coś nie do oceny jakości tylko do obejrzenia i podziwiania- Chiny są już u nas.
Widzieliście na polskich drogach takie cacko? I co teraz zrobi vw? transporter się chowa.
No Wiktor widzę że fontanna ciekawie wyszła z moich niestety klapa nie udało mi się jej fajnie uchwycić
Spoko Krzychu- następnym razem wyjdą. Musimy znaleźć jakiś stary pustostan - do próby ze światłem zastanym.Załatw ten statyw.
Pozdro.