anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

wiciuryn1- Początek

wiciuryn1
Początkujący

wiciuryn1- Początek

Czekam na komentarze!

102 ODPOW. 102
wiciuryn1
Początkujący

i ostatnie na dziś 13

wiciuryn1
Początkujący
wojtek0
Początkujący

witam ziomala :c10
Jak focisz architekturę staraj się w miarę możliwości proste linie oraz żeby budynki nie schodziły się ku górze a po za tym fontanna jakość w miarę przyzwoita

Sam się wybieram na pl.Dąbrowskiego pod fontannę ,ale na razie tam tłumy-chyba że późną nocką .

profile.country.pl_PL.title
jareklubicz.
Poszukiwacz

Witaj wiciuryn1 dlaczego nie wrzucasz po 3 zdjęcia w poscie? :c9 przeciez jest taka możliwość a co do zdjęć poczekam na następne o tych już poprzednicy się wypowiedzieli

wiciuryn1
Początkujący

Faktycznie-nie pomyślałem o trzech zdjęciach na raz.
Co do fontanny na dąbrowskiego - niestety są tam tłumy.
Robiąc zdjęcie katedry nie bardzo potrafiłem się ustawić tak by nie schodziła się ku górze. Jest na to jakaś metoda?? Nie mam nikogo kto przy zdjęciu mógłby mnie nakierować na właściwy tor (dopiero zacząłem bawić się fotografią).
Dzięki za cenne uwagi- pozdrawiam.

witsu------
Początkujący

Perspektywę można skorygować programowo. Tu masz tutka:
http://www.dfv.pl/tl_files/dfv/Poradnik ... ktywa.html

wiciuryn1
Początkujący

Może pobawię się kiedyś nim. Napiszcie czy wasze zdjęcia poddajecie obróbce komputerowej-czy są na tyle dobre, że idą z ręki?
Kolejna-mostek

wiciuryn1
Początkujący

Teraz coś nie do oceny jakości tylko do obejrzenia i podziwiania- Chiny są już u nas.
Widzieliście na polskich drogach takie cacko? I co teraz zrobi vw? transporter się chowa.

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

No Wiktor widzę że fontanna ciekawie wyszła z moich niestety klapa nie udało mi się jej fajnie uchwycić

wiciuryn1
Początkujący

Spoko Krzychu- następnym razem wyjdą. Musimy znaleźć jakiś stary pustostan - do próby ze światłem zastanym.Załatw ten statyw.
Pozdro.