Podziel się wrażeniami!
Witam,
w tym wątku będę pokazywał moje wypociny, będą to głównie zdjęcia z kategorii moda, beauty czasem glamour, jeśli administracja nie zabroni to i akty
kris, nowe będą, ale jeszcze nie wiem kiedy
Toni, dziękuję, choć nie ukrywam ze ja to odbieram jako moją porażkę
bardzo dziękuję za wszystkie komentarze, wbrew temu co napisał Amtrak, nie zależy mi tutaj na żadnych ołtarzykach czy innych kapliczkach, po prostu skoro wystawiam swoje prace to chciałbym wiedzieć jak są odbierane, to chyba naturalne?
Willow32 napisał(a):
kris, nowe będą, ale jeszcze nie wiem kiedy
Willow32 napisał(a):
skoro wystawiam swoje prace to chciałbym wiedzieć jak są odbierane, to chyba naturalne?
Lajam napisał(a):
Willow32 napisał(a):
skoro wystawiam swoje prace to chciałbym wiedzieć jak są odbierane, to chyba naturalne?
Jak widać nie dla wszystkich
Witam,
coś tam trzeba dorzucić żeby watek nie upadł
pozdrawiam
Robert
Noo po takich fotkach to raczej rozkwitnie
Świetne fotki.
Świetnie.
Karo1 moim skromnym zdaniem najlepsze
kuraq napisał(a):
Świetnie.
Karo1 moim skromnym zdaniem najlepsze
ok, widzę ze poprzednia sesja nie za bardzo przypadła wam do gustu, więc nie będę męczył kolejnymi ujęciami
Nowości Niestety z uwagi na burzową pogodę cała sesja trwała niecałe 2h, więc szału nie ma
D1-jakos nie mam przekonania-moze gdyby inaczej byla ubrana
H1 -
Moje zdanie o ostatnich:
H1 - dopiero po chwili widać skrzydło, więc na pierwszy rzut oka pozycja modelki wygląda dość nienaturalnie - tak dziwnie odgięty łokieć... (może w dużym formacie wygląda to lepiej)
D1 - jak dla moich starych oczu, trochę zbyt jaskrawo nasycona skóra - zbyt kontrastowa.