anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Witam po raz pierwszy... .:Portrety:.

nowakor1
Początkujący

Witam po raz pierwszy... .:Portrety:.

Jestem tu na forum już jakiś czas, ale nigdy nie chwaliłem się i nie wystawiałem tu swoich fotek, specjalizuję się raczej w portretach, dzisiaj się przemogłem, postanowiłem, że dodam parę zdjęć mojego autorstwa...
oglądajcie, oceniajcie, krytykujcie, doradzajcie... człowiek uczy się całe życie...

25 ODPOW. 25
profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

Witam :c10
jak na start bardzo ładne zdjęcia. Szczególnie udane dzieciaków.
Wdaję mi się, że na niektórych zdjęciach przesadzona jest wineta lub nie powinno jest być wcale.
Fajna galeryjka będę zaglądał tu jeszcze :thumbsup:

nowakor1
Początkujący

Dzięki 10zer za opinie, może i racja jak tak teraz patrzę z tą winetką.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

No to ja jakiś inny jestem :P bo dzieciaczki z piątką na czele są fajne ale podobają mi się również pierwsze trzy ze wskazaniem na 3. Ma klimacik.

nowakor1
Początkujący

no, i wreszcie nie czuję się samotny, znalazł się ktoś komu też się podobają pierwsze 3 foteczki... Dzięki za ocenę i poparcie sadam 😃

nowakor1
Początkujący

a tu jeszcze coś wyszperałem...

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Na chwilę obecną proponuję bardziej zastanowić się czy chcesz pokazać zdjęcia czy to jak potrafisz je obrabiać....

docentstopczyk
Początkujący

fotki dają rade

profile.country.pl_PL.title
rakastan00
Poszukiwacz

Ciekawie zapowiadająca się galeria. Ramka w zdjęciu panienka z okienka moim zdaniem zbyteczna.

nowakor1
Początkujący

Dzięki za oceny, a co do obrabiania to chyba nikomu to nie szkodzi, większość fotek, którymi się tak zachwycamy codziennie oglądając je w gazetach, na bilbordach i plakatach są obrabiane, więc nie widzę problemu... ale odpowiadając na pytanie chcę pokazać i fotki i to jak je obrabiam następnie mam nadzieję na oceny jak również rady i podpowiedzi...

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

nowakor1 napisał(a):

większość fotek, którymi się tak zachwycamy codziennie oglądając je w gazetach, na bilbordach i plakatach są obrabiane, więc nie widzę problemu...

Owszem, ale są też granice tejże obróbki.

U Ciebie nie znajduję żadnej konsekwencji - każda ramka z innej bajki, różne tonacje gdzie nie kontrolujesz np. zielonych włosów...jak dla mnie zbyt pstrokato. ;)