Podziel się wrażeniami!
Witam,
wczoraj usłyszalam od znajomego o tym forum:) Z miłą chęcią pospacerowalam po nim i z checia dorzucam kilka swoich zdjęć:) Czekam na wszelkie słowa krytyki, którą cenię, gdyż pozwala sie rozwijać:)
Poniżej kilka pierwszych zdjęć...z serii - "Morskie opowieści..." - to na początek
Miłego popołudnia dla wszystkich:)
Dlaczego 9 na tak dlugim czasie?
Jakkolwiek...Pieje z zachwytu...
witam:)
wiem kurczaki, ze poruszone;) caly czas sie uczę;) ale moja corka lubi to zdjęcie, więc wrzuciłam;)
dzis na dobranoc kilka fractaliusów;) ...tak z ciekawości opinii:)
Pozdrawiam wieczorową porą
Grafiki ładne. Widziałbym je jako plakaty w... no tej takiej sieci. Bo ładne. A co do zachodów to właśnie ten rozmazany poza ładnym widokiem, kolorami ma to coś.
Dzieki wysztkim za uwagi:)
Wrzucam poniże kilka zdjęc z pieknych miejsc (polecam na wakacje;)...to moje pierwsze próby pseudo hdr-u (marzenie docelowe: zrobić prawdziwe hdry;)...wiem iż prawdziwi "rasowi" Fotografowie sa przeciwnikami takich "udziwnień", ale mimo wszystko wrzucam i czekam na "pozarcie"
Milego wieczorka:)
fotofly napisał(a):
...wiem iż prawdziwi "rasowi" Fotografowie sa przeciwnikami takich "udziwnień",
fotofly napisał(a):
Dzieki wysztkim za uwagi:)
Wrzucam poniże kilka zdjęc z pieknych miejsc (polecam na wakacje;)
no tak - polecam, nie mówiąc gdziez to:)
naprawiam błąd:)
to słynne Vizille we Francji...zameczek:) obecnie Muzeum Rewolucji Francuskiej...a 15 - gdzieś nieopodal:) w drodze:)...niestety nie pamiętam nazwy miejscowości;)ale domy w skałach robią wrażenie:)
Pozdrawiam
m
Zachody mnie urzekły - z pewnością wykorzystam jako inspirację do podobnych ujęć. Natomiast HDR troszkę za intensywne jak dla mnie. Kiedyś podobał mi się ten efekt ogromnie, teraz jednak wolę bardziej "naturalne" zdjęcia. Pozdrawiam
fajnie tu
Pseudo hdr-y całkiem Ci fajnie wyszły -