anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Wojtas- początkujący

3402-----
Początkujący

Wojtas- początkujący

Witam serdecznie. Odważyłem się wrzucić moje pierwsze pstryki. Zaznaczam że to moje pierwsze lustro a jest to A200 i posiadam je przeszło miesiąc.DSC02003...jpgDSC02016..jpgkaczucha.jpg

34 ODPOW. 34
3402-----
Początkujący

Witam
Na tego typu imprezach bywam często ale po raz pierwszy z aparatem. Na trzaskałem około 1000 zdjęć i po grubej selekcji nadawało się jakieś 100 a oto przykłady. DSC06199.JPGDSC06425.JPGDSC06641.JPG

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

bardzo ładne strzały :c4
19 najbardziej mi się podoba :thumbsup:

BTW musiałeś być bardzo blisko trasy

Pozdrawia Starosta :grin:
3402-----
Początkujący

Dzieki. Po czterech dniach ekstremalnego focenia ,dwusetunia do porządnego czyszczenia.Sprężone powietrze, szmatka itp. Ale ani razu mnie nie zawiodła, a błoto kurz i kamyki latały bliskooo.

Melanie------
Początkujący

super ;]

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

18-tka krzywo ale nie umniejsza to emocjom na niej ;)
Dobra rada niektóre fotki wymagają wyprostowania na spokojnie przed wklejeniem. Wyprostowanie nie raz odbiera coś ważnego z kadru ale jeśli jest to szczegół i nie masz takiego zamiaru by zrobić zdjęcie celowo ukośnie zawsze lepiej to skorygować. Gratuluję pasji motoryzacyjnej, którą widać na foto.

3402-----
Początkujący

W Mikołajkach na wodzie.DSC07182.JPGDSC07183.JPGDSC07248.JPG

Bertone.
Poszukiwacz

23 atak bardzo fajne :)
21 i 22 chyba troszkę krzywo :c7

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

23 :shock: :thumbsup:

destin6
Poszukiwacz

fotki wypas :c4

3402-----
Początkujący

To jeszcze kilka z tej seriiDSC07286.JPGDSC07240.JPGDSC07209.JPG