anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

wonzky - portretowo

wonzky
Początkujący

wonzky - portretowo

Witam. Postanowiłem pokazać swoje zdjęcia i tutaj. Wszystkie cyfrowe stworzone przy pomocy a100. Analogowe fotografie poczciwą, starą 7000i

48 ODPOW. 48
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Łukaszu fajnie, że założyłeś swój album tutaj :D

jak dla mnie niezapomniane i the best jest "2" :thumbsup:

kuraq.
Poszukiwacz

Twoje fotografie budzą mój zachwyt tak i na kkm'ie jak i tu. 2 z tych 3 najbardziej kozacka.

wonzky
Początkujący

Trochę kolejność numerów dziwna, ale nie wiedziałem, że to tak doda. Tak jakoś wyszło. :slight_smile:

Dzięki za miłe opinie. Co do zakładania rejstracji tutaj, to jakoś mnie tak tknęło po prostu. Chciałem zobaczyć też kto i co tutaj prezentuje. Więc nie chcąc być jedynie biernym użytkownikiem zacząłem od swojego albumu. :c37

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Witam :c37

2ka mnie powala :shock: :c4

Dobry start :thumbsup:

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

wonzky napisał(a):

Trochę kolejność numerów dziwna, ale nie wiedziałem, że to tak doda. Tak jakoś wyszło.

Witaj Łukaszu.
Są dwie metody dodawania zdjęć - taka jaką zastosowałeś i druga, gdy już wszystkie 3 umieścisz na serwerze, po okienkiem z treścią pojawia się przycisk "Umieść w treści wiadomości", a obok okienko wyboru - możesz w ten sposób wstawić w dowolnej kolejności załączniki.

"Dwójeczka" jest świetna :c4

------------------------------
fotoamator
colorful-----
Początkujący

jestem wielką fanką Twoich zdjęć, więc cieszę się, że będę mogła je oglądać także tutaj :) z niecierpliwością czekam na więcej :)

wonzky
Początkujący

Dziękuję Tadeusz za informację. Teraz już będę wiedział! :c37

Colorful :c37 Dziękuję. Więcej powiadasz... To wrzucę trochę. ;)

colorful-----
Początkujący

w 5 zdjęciu kocham sie od dawna. jest idealne - kolory, kadr, makijaż, ekspresja modelki, sukienka, tło, pies... kojarzy mi się z kanonem wielkiego malarstwa, nie wiem czemu :) coś jest w tym zdjęciu z klasycznego piękna, które przemawia do mnie niesamowicie mocno :)

wonzky
Początkujący

Zawstydzasz mnie swym słowem! :kissing_heart: dziękuję.