Podziel się wrażeniami!
Witam. Postanowiłem pokazać swoje zdjęcia i tutaj. Wszystkie cyfrowe stworzone przy pomocy a100. Analogowe fotografie poczciwą, starą 7000i
Łukaszu fajnie, że założyłeś swój album tutaj
jak dla mnie niezapomniane i the best jest "2"
Twoje fotografie budzą mój zachwyt tak i na kkm'ie jak i tu. 2 z tych 3 najbardziej kozacka.
Trochę kolejność numerów dziwna, ale nie wiedziałem, że to tak doda. Tak jakoś wyszło.
Dzięki za miłe opinie. Co do zakładania rejstracji tutaj, to jakoś mnie tak tknęło po prostu. Chciałem zobaczyć też kto i co tutaj prezentuje. Więc nie chcąc być jedynie biernym użytkownikiem zacząłem od swojego albumu.
Witam
2ka mnie powala
Dobry start
Witaj Łukaszu.wonzky napisał(a):
Trochę kolejność numerów dziwna, ale nie wiedziałem, że to tak doda. Tak jakoś wyszło.
jestem wielką fanką Twoich zdjęć, więc cieszę się, że będę mogła je oglądać także tutaj z niecierpliwością czekam na więcej
Dziękuję Tadeusz za informację. Teraz już będę wiedział!
Colorful Dziękuję. Więcej powiadasz... To wrzucę trochę.
w 5 zdjęciu kocham sie od dawna. jest idealne - kolory, kadr, makijaż, ekspresja modelki, sukienka, tło, pies... kojarzy mi się z kanonem wielkiego malarstwa, nie wiem czemu coś jest w tym zdjęciu z klasycznego piękna, które przemawia do mnie niesamowicie mocno
Zawstydzasz mnie swym słowem! dziękuję.