Podziel się wrażeniami!
Tutaj wklejamy /wstawiamy, dodajemy, umieszczamy, zapodajemy etc :smileymrgreen:/ foty z VII Małopolskiego Pikniku Lotniczego
kris napisał(a):
o tak
bo nie ma jak dobre towarzystwo i dobre fotki
Szum napisał(a):
a wy przypadkiem nie mieliście na sobie koszulek z logo Alpha foto klub ? wydawało mi się, że widziałem 3 osoby w takich koszulkach ale pewien nie jestem
Szum napisał(a):
edit- własnie dokładnie oglądnełem foty, no mieliście koszulki z logo, no to ja was widziałem
Szum napisał(a):
a wy przypadkiem nie mieliście na sobie koszulek z logo Alpha foto klub ? wydawało mi się, że widziałem 3 osoby w takich koszulkach ale pewien nie jestem:
szkoda gadać http://img221.imageshack.us/img221/1465/etam2308692.gif
lepiej wstawię kilka fotek
Mam wrażenie, że 44 już tu widziałem...
nie moje, może SgCezara
stanął obok mnie i zgapiał kadry
10zer napisał(a):
Szum napisał(a):
a wy przypadkiem nie mieliście na sobie koszulek z logo Alpha foto klub ? wydawało mi się, że widziałem 3 osoby w takich koszulkach ale pewien nie jestem:
Foto klub wydawało Ci się
A nam się wydawało, że przez chwilę stoi jakiś koleś z naszej lewej strony i patrzył się na nas jak "byk na malowane wrota" za bardzo nie wiedziliśmy kto to może to byłeś Ty?
Może i zgapiał, ale po pierwsze wyszły mu dużo lepsze, a po drugie w tym samym czasie zrobił ich dwa razy więcej i miał z czego potem wybierać :smileyhappy:kris napisał(a):
były fotoklubowe koszulki,a kanonier był bez koszulki
Może i zgapiał, ale po pierwsze wyszły mu dużo lepsze, a po drugie w tym samym czasie zrobił ich dwa razy więcej i miał z czego potem wybierać :smileyhappy:kris napisał(a):
były fotoklubowe koszulki,a kanonier był bez koszulki
Z tego co sobie przypominam, to latał 2 razy. Raz około 10 a drugi raz (z naszych ujęć) około 17.30 - tak wynika z exif-a krisowego.