Podziel się wrażeniami!
może na początek kilka zbliżeń roślinką
I - mi się akurat te krople nie podobają. Ciemno i ogólnie oczy mnie bolą jak patrzę
II - kolorki mogłeś podsycić + usunąć odbicie (słoneczka) na jej kadłubie
III - mało, kóry robal mi się podoba. Ten niestety też nie. Ale co się dziwić - robale to strasznie brzydkie stworki
IV - wyostrzasz zdjęcie po ich zmniejszeniu ? Bo minimalnie mi brakuje ostrości. Właśnie tak jakbyś nie wyostrzał No i szkoda tego czegoś na dole - niby jest mocno poza głębią ostrości, ale jednak drażni
V - mało konia jak na jeźdźcu na koniu
fotka byłaby lepsze z większą częścią zwierza i gdyby koleś spojrzał w Twoim kierunku
VI - nie przekonuje mnie to zdjęcie i ta winieta - majstrowałeś ?
kris napisał(a):
IV - wyostrzasz zdjęcie po ich zmniejszeniu ? Bo minimalnie mi brakuje ostrości. Właśnie tak jakbyś nie wyostrzał No i szkoda tego czegoś na dole - niby jest mocno poza głębią ostrości, ale jednak drażni
V - mało konia jak na jeźdźcu na koniu
fotka byłaby lepsze z większą częścią zwierza i gdyby koleś spojrzał w Twoim kierunku
VI - nie przekonuje mnie to zdjęcie i ta winieta - majstrowałeś ?
VII temat reportażowy ciekawy, dla mnie dobrze ujęty, tylko winietownie mi się nie podoba
Ostatnie foto ciekawe ... podoba się ale bez tego winietowania
chyba najbardziej ze wszystkich podoba mi się biedronka:)
dzięki
VII - widziałem je na konkursowych kkmowych....bardziej tamta wersja mi się podobała....winieta jest fajna, ale na zdjęciach ślubnych
nie mniej jednak (wersja bez winiety) - fotka ma to coś.....
VIII - nie przekonuje mnie ten kadr. Ot zatrzymałeś aparatem chwilę jak gość się odwrócił....
miło że ktoś jeszcze je kojarzy
VII chyba całkiem sporo polega zdjęć polega na wypatrzeniu czego...
teraz wersja bez winiety...
bez winiety troche za jasno jakos ^^
sam pomysł - wielki plus.
choć nie lubię tego efektu