anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ZyGyFy

zygyfy
Początkujący

ZyGyFy

Posłuchawszy rady ludu forum postarałem się zamieścić zdjęcia jako załączniki wreszcie;) Zauważyłem niestety na innym komputerze, że niektóre zdjęcia wyglądają jak dobitnie przekolorowane... nie wiem dlaczego na moim osobistym komputerze wszystko jest OK, a gdzie indziej fotki wyglądają gorzej niż źle , szczególnie kolory. Ale czekam na opinie ludzi Sony ;) Pozdrawiam

49 ODPOW. 49
zygyfy
Początkujący

Kilka pseudo HDRów z wizyty w muzeum. Zdecydowałem się takie wrzucić i ciekaw jestem waszej reakcji.

Melanie------
Początkujący

poprzekombinowales cos w programie z nimi? ^^
bo w sumie wekszosc mi sie podoba :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

podoba mi się ogólna kolorystyka :)

co do zdjęć z torami, tj 27 i 30 - przy robieniu zdjęć torów stojąc na nich albo przesuń tory mocno na bok, albo zadbaj, zeby były idealnie centralnie i symetrycznie. pośrednie rozwiązania imho nie wchodzą w grę.

zygyfy
Początkujący

Dziękuję za wskazówkę! Na pewno kiedyś się przyda ;)

docentstopczyk
Początkujący

foty jak stare kolorowane pocztówki. bardzo fajnie, ale imo średnio koresponduje z symboliką miejsca... chociaż? tak czy owak super

BuBu__
Początkujący

ogólnie świetna wrzuta moim zdaniem, ale mnie akurat czasem razi przebłyskujący, troszkę dziwny kolor nieba, ale to nie psuje fotografii więc jest :thumbsup:

doslav.
Poszukiwacz

Niezła seria i z tą kolorystyką dobrze oddaje klimat tego miejsca :thumbsup:
Moim zdaniem oczywiście ;)

Na temat kadrowania wypowiedziała się colorful - podpinam się ;) :D

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Nawet ciekawe wyszły ci te HDR'y. ;)
Zdjęcie nr.27 chyba mi najbardziej przypadło mi do gustu.

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600