anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ZyGyFy

zygyfy
Początkujący

ZyGyFy

Posłuchawszy rady ludu forum postarałem się zamieścić zdjęcia jako załączniki wreszcie;) Zauważyłem niestety na innym komputerze, że niektóre zdjęcia wyglądają jak dobitnie przekolorowane... nie wiem dlaczego na moim osobistym komputerze wszystko jest OK, a gdzie indziej fotki wyglądają gorzej niż źle , szczególnie kolory. Ale czekam na opinie ludzi Sony ;) Pozdrawiam

49 ODPOW. 49
profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

45 :thumbsup:
47 za Bu_bu zbyt mocne kolory

TheMichal
Początkujący

dwa pierwsze fajne (ze wskazaniem na drugi), co do trzeciego to podzielam zdanie przedmówców - przekolorowane. Szczególnie razi barwa nieba. No i matryca do solidnego przedmuchania.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

no te syfy to rzucają się i to bardzo w oczy ;)
45 w porządku
47 jak już było mówione za mocno pojechałeś suwaczkami ;)

zygyfy
Początkujący

Kilka ujęć z Muzeum Wsi Kieleckiej do śmiałej krytyki ;)

zygyfy
Początkujący
witsu------
Początkujący

Dwa ostatnie bardzo mi się podobają, choć zdają się lecieć lekko w lewo. Przyłożyłeś się do obróbki, więc trzeba było i to skorygować.
A tak apropos, to kiedy byłeś w tym skansenie? Ja byłem tydzień temu, pogoda była podobna, może się gdzieś minęliśmy na trasie :-)

zygyfy
Początkujący

Ostatni weekend lipca bodajże;) A do obróbki zbytnio się nie przykładałem;) Dwa, trzy kliknięcia i wydawało się że jest ok ;)

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

54,55 :c4

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

a mi właśnie się te kolorki w 55 nie podobają http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif