Podziel się wrażeniami!
Posłuchawszy rady ludu forum postarałem się zamieścić zdjęcia jako załączniki wreszcie;) Zauważyłem niestety na innym komputerze, że niektóre zdjęcia wyglądają jak dobitnie przekolorowane... nie wiem dlaczego na moim osobistym komputerze wszystko jest OK, a gdzie indziej fotki wyglądają gorzej niż źle , szczególnie kolory. Ale czekam na opinie ludzi Sony Pozdrawiam
45
47 za Bu_bu zbyt mocne kolory
dwa pierwsze fajne (ze wskazaniem na drugi), co do trzeciego to podzielam zdanie przedmówców - przekolorowane. Szczególnie razi barwa nieba. No i matryca do solidnego przedmuchania.
no te syfy to rzucają się i to bardzo w oczy
45 w porządku
47 jak już było mówione za mocno pojechałeś suwaczkami
Kilka ujęć z Muzeum Wsi Kieleckiej do śmiałej krytyki
cd.
c d.
Dwa ostatnie bardzo mi się podobają, choć zdają się lecieć lekko w lewo. Przyłożyłeś się do obróbki, więc trzeba było i to skorygować.
A tak apropos, to kiedy byłeś w tym skansenie? Ja byłem tydzień temu, pogoda była podobna, może się gdzieś minęliśmy na trasie
Ostatni weekend lipca bodajże;) A do obróbki zbytnio się nie przykładałem;) Dwa, trzy kliknięcia i wydawało się że jest ok
54,55
a mi właśnie się te kolorki w 55 nie podobają http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif