Podziel się wrażeniami!
Z racji że sezon już się dawno zaczął a ja nic ciekawego nie sfociłem zwracam się do was z prośbą o polecenie jakiś fajnych miejscówek. W drugiej połowie maja planuje wybrać się z kolegę na Śląsk poszukać opuszczonych ruin po fabrykach itp. i obfotografować co się da. Czy polecilibyście coś w szczególności?
23 maja jedziemy grupą na plener śląski. Wprawdzie nie fotografować fabryk tylko jelonki co jedzą z ręki, ale zawsze możesz się dołączyć i dowiedzieć co fajnego możesz focić.
Masz trochę błędne wyobrażenie, że tutaj wysyp opuszczonych fabryk jest.
Lajam napisał(a):
nigma napisał(a):
...poszukać opuszczonych ruin po fabrykach itp. i obfotografować co się da. Czy polecilibyście coś w szczególności?
Lajam napisał(a):
nigma napisał(a):
W drugiej połowie maja planuje wybrać się z kolegę na Śląsk poszukać opuszczonych ruin po fabrykach itp. i obfotografować co się da. Czy polecilibyście coś w szczególności?
Dzięki za info a tak przy okazji całkiem ciekawa stronka
ta ubojnia z tego co się orientuję - znajduje się w mojej dzielnicy i jeśli to ten budynek, który myślę to z wejściem będzie duży problem.
A nie jest to ta na Krakusa? Z satelity widać tam niezłą ruinkę
Powiedźcie mi jest ona strzeżona ?
Wiem jak tam wejść ale niestety nie napiszę tego w poście.
Opisy takich i innych ciekawych miejsc są na stronce podanej 3 posty poniżej, czasami jest i opis jak się dostać do takich obiektów