Podziel się wrażeniami!
można już zobaczyć tą małą panoramkę TU
może ktoś był, może odnajdzie siebie
a tak co do panoramy.. też macie chłopaka przeciętego na pół jadąc na samym początku w prawą stronę
12MaRTiN90 napisał(a):
![]()
może ktoś był, może odnajdzie siebie![]()
a tak co do panoramy.. też macie chłopaka przeciętego na pół jadąc na samym początku w prawą stronę
Gucio50 napisał(a):
12MaRTiN90 napisał(a):
![]()
może ktoś był, może odnajdzie siebie![]()
Ta panorama mi nie przeszkadza, ale nie będę jej fanem![]()
![]()
Nie lubię piłki, ale panorama naprawdę świetna, można twarze pooglądać szczególnie te bliżej fotografa...widzę, że jest trochę płci pięknej wśród fanów kopanej piłki
Ale ten biedy przeciętny na pół człowiek w fioletowej kamizelce po prawej stronie... i to prawie pierwszy plan 😕
No dali troszkę ciała z tą panoramką. Gość po prawej to dopiero początek. Długo nie musiałem szukać. Widać, że im chyba aparat się przesunęło w płaszczyźnie góra dół
no no niestety.. kiedy przeglądałem sobie dokładniej na spokojnie taż zauważyłem kilka(naście) niedociągnięć.. czasami nawet
ale i tak fajnie
Od nieszczęsnego chłopaka na pierwszym planie już innych błędów szukać mi się nie chciało...rozumiem jakiś błąd gdzieś tam dalej przymknę oko...ale to
Ale macie problemy
Lajam napisał(a):
Ale macie problemy
Ech, kiedy doczekamy się następcy A77 z taką rozdzielczością matrycy