anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Gustaff Foty różne ;)

oldguest
Początkujący

Gustaff Foty różne ;)

Ponoć tu mogą pokazywać swoje prace innosystemowcy 😜 Ja mam Canona i analogową minoltę. Niektórzy mnie znają, a innych witam ponownie na tym forum ;)

No to zacznę od ostatniej sesji.

Strachy na Lachy - Grabaż :)

157 ODPOW. 157
profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Zdjęcia naprawdę dobre jestem pod wrażeniem :thumbsup:
Co do ostatniego- klimatyczne bardzo dobre światełko i kadr plus niska perspektywa wyszło super :thumbsup:
Będę częstym gościem w Twojej galerii :)

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

paulina napisał(a):

Będę częstym gościem w Twojej galerii :)

:c34
Odcinek 6 - :c4

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
oldguest
Początkujący

Historia pewnej fotografii - Odcinek 7

Fotografia ślubna jest często niedoceniana i niewiele osób zdaje sobie sprawę jak wiele technik trzeba opanować by na poważnie zabrać się do tego tematu. W niewielu dziedzinach fotografi mamy połączenie reportażu klasycznego, sportowego oraz reportażu w trudnych warunkach oświetleniowych. Właśnie tu trzeba pracować ze światłem zastanym, światłem błyskowym, z oświetleniem sztucznym, które raz przypomina światełka w przyportowym barze podrzędnej kategorii, by innym razem być światłem niemal koncertowym. Prócz tego dochodzi znajomość drugiego człowieka, umiejętność wywołania w nim emocji, umiejętność współpracy z ludźmi i dość ważna umiejętność... by stawać się niewidzialnym. Można do tego dorzucić takie podstawy jak kompozycja, kadrowanie, postproces i mamy niemal całe kompedium wiedzy fotograficznej jaką należy posiąść by ciągle się rozwijać i by czerpać z tego wszystkiego satysfakcję. Gdy spytacie mnie co najbardziej lubię w fotografii ślubnej to odpowiem - plenery oraz reporterkę z przygotowań. Odcinek dzisiejszy będzie miał kontynuację w postaci kilku zdjęć jakie niebawem zaprezentuję.

Teraz zapraszam do oglądania - Listopad 2010 r.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

gustaff napisał(a):

reporterkę z przygotowań

Te zdjęcia dziewczynie podobały się najbardziej na stronce ;)
A zdj super, jak reszta :smileythumbsup:

Quter-----
Początkujący

Świetne zdjęcia jak zawsze u Ciebie. :c4

mitech
Poszukiwacz

gustaff napisał(a):

Teraz zapraszam do oglądania - Listopad 2010 r.

No no no oprócz fajnych fotek potrafisz się teleportować w czasoprzestrzeni razem z Panną Młodą :smileymrgreen:
:c18 Tylko co na to Pan Młody :c34

pablo_duch
Początkujący

swietne foto :c4

Bertone.
Poszukiwacz

gustaff napisał(a):

Historia pewnej fotografii - Odcinek 7

Rewelacyjny ten odcinek :c4 :c4 :c4

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

No fajna ta Mróweczka na piasku :)

oldguest
Początkujący

Historia pewnej fotografii - Odcinek 8

Fotografia to światło. W nocy także można fotografować młodych :) Często nie docenia się światła jakie daje nam miasto, ulica, latarnie itp. Postanowiłem wykorzystać noc i światła jednej z gdańskich uliczek. Młodzi nie byli zachwyceni gdyż padał deszczyk, było zimno i pozornie nieciekawie. Efekt zdjęciowy takiego połączenia widzicie pod spodem. Moim zdaniem warto czasem robić coś wbrew rozsądkowi :)