Podziel się wrażeniami!
Nie widziałem żadnej informacji na ten temat, więc podaję, że istnieje możliwość wykupienia 3 lub 5 letniej gwarancji extra na obiektywy Sony.
A do 30 czerwca 2010 wszystkie Alfy kupione w Centrach Sony mają standardowo wydłużoną gwarancję do 5lat, (w przypadku zestawów kitowych gwarancja obejmuje również obiektywy).
No i stało się.
Dziś kupiłem SAL-70400G i od razu w Sony Centre nabyłem Serwis Extra na 5 lat.
Jeśli czyta to ktoś z góry, to proszę pochwalić załogę SC w Manufakturze w Łodzi
Nic tylko życzyć Ci wielu udanych kadrów z tym obiektywem
Dziękuję.
Muszę trochę przypakować .
Zmieniły się zasady serwisu extra. Obecnie można przedłużyć gwarancję do roku od zakupu. Plusem jest to, że działa to wstecz
Dibo napisał(a):
Zmieniły się zasady serwisu extra. Obecnie można przedłużyć gwarancję do roku od zakupu. Plusem jest to, że działa to wstecz
Do roku od zakupu możesz wykupić usługę serwis extra na 3, 4 lub 5 lat liczone od daty zakupu aparatu.
ps. W regulaminie na stronie wciąż widnieje zapis o 90 dniach na wykupienie serwisu extra. Możliwe, że nie podmienili jeszcze pliku.
... ...możesz wykupić usługę serwis extra na 3, 4 lub 5 ... ...
90dni od zakupu? 17dni temu zakupiona A35, więc mam trochę czasu przemyśleć chociaż tę 3letnią gwarancję. Dodatkowy rok serwisu się przyda jakby co.
Do roku od zakupu możesz wykupić usługę serwis extra na 3, 4 lub 5 lat liczone od daty zakupu aparatu.
ps. W regulaminie na stronie wciąż widnieje zapis o 90 dniach na wykupienie serwisu extra. Możliwe, że nie podmienili jeszcze pliku.