anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

profile.country.PL.title
Almon-----
Nowicjusz

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...

303 ODPOW. 303
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

jacej92 napisał(a):

Słuchajcie, szukam kogoś kto wyjeżdzałby we czwartek PÓŹNYM wieczorem albo w piątek bardzo WCZEŚNIE rano z Warszawy i znalazłby miejsce dla dwójki miłych młodych ludzi (ja z Agatą). Piszcie maile lub PW na forum jeśli ktokolwiek by znalazł miejsce ;) Czekam na propozycje pomocy z waszej strony ;)

Chyba wszyscy zmotoryzowani z Warszawy wyjeżdżają w czwartek z rana:( Pozostaje pociąg IC do Poznania a potem dwie przesiadki osobowymi do Piły. Z Piły pewnie jakieś busy jeżdżą. Czyli raczej długa podróż przed nami:)

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Nie przekonuje mnie jakoś zakres i światło :c18 , no ale wszystkiego w życiu trzeba spróbować :c34

Za to SSM jet bardzo przekonujące :c34

Pozdrawia Starosta :grin:
alcazarc
Początkujący

colorful napisał(a):

Michał - musisz się tym obiektywem kiedyś pobawić :)

Nie przekonuje mnie jakoś zakres i światło :c18 , no ale wszystkiego w życiu trzeba spróbować :c34

pobawisz się to Cie przekona ;)

mc2007
Początkujący

No właśnie mi też się pojawił pomysł, aby przyjechać już w czwartek. Rozumiem, że koszt wtedy 150zł, płatny na miejscu w zamku i problemu by nie było?

koniu_88
Początkujący

colorful napisał(a):

Koniu - pewnie, że nie, ale do nowej łatwiej się dopchać ;)

No niestety cena zabija :D

mc2007 napisał(a):

No właśnie mi też się pojawił pomysł, aby przyjechać już w czwartek. Rozumiem, że koszt wtedy 150zł, płatny na miejscu w zamku i problemu by nie było?

Tak, tylko, że w czwartek jeszcze papu we własnym zakresie.. ;] (z tego co mi wiadomo ;) )

alcazarc
Początkujący

weź nie się konserwę i tyle , ale cała noc focenia ;)

jareklubicz.
Poszukiwacz

Tak, tylko, że w czwartek jeszcze papu we własnym zakresie.. ;] (z tego co mi wiadomo ;) )

Sprawdzona wiadomość ,w piątek dopiero kolacja ,ale jak Arek stwierdził konserwa i dużo zupy chmielowej dało by rade :smileyhappy:

mc2007
Początkujący

Zupka chmielowa to podstawa :slight_smile:

marcinnek_
Początkujący

mc2007 napisał(a):

Tyle że piwo wzmaga apetyt. Przynajmniej u mnie ;)

Również melduję wizytę w czwartek, nawet jak nikt nie zechce ze mną z W-wy się tułać.

profile.country.en_GB.title
bartasduch
Początkujący

mc2007 napisał(a):

Tyle że piwo wzmaga apetyt. Przynajmniej u mnie ;)

Również melduję wizytę w czwartek, nawet jak nikt nie zechce ze mną z W-wy się tułać.

Dlatego my z WRO zabieramy grilla :) zapraszamy w czwartek chętnych z wkłądką po 17.00 na sprawdzanie ISO :) w swoich alfach i coś wysmażonego :c34