Podziel się wrażeniami!
Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...
Mirku, może zaprosić doktorka na plener to Cię będzie na miejscu rehabilitował.
A jeśli ten doktor to doktorka to tym chętniej pomożemy
mitech napisał(a):
Od czterech m-cy jestem o suchym .....
SZFENDAK napisał(a):
mitech napisał(a):
A ja muszę niestety zrezygnować z wyjazdu. Po powrocie z uzdrowiska poszedłem dzisiaj do doktora i od poniedziałku mam nowe zabiegi rehabilitacyjne Image
szkoda Mirku
mitech napisał(a):
Bo poza wszystkimi zaplanowanymi atrakcjami spotkał bym się np z takim kasiarzem Kwintą
MaSzt napisał(a):
Mirku, może zaprosić doktorka na plener to Cię będzie na miejscu rehabilitował.
A jeśli ten doktor to doktorka to tym chętniej pomożemy
SZFENDAK napisał(a):
mitech napisał(a):
Od czterech m-cy jestem o suchym .....
ło boże toż to grzech śmiertelny
No, to masz odpust zupełny na 4 kolejne plenerki
Co najmniej
Odpust odpustem, skoro biskup to może mógłby skutecznie sprawność wszystkich 5 kończyn wymodlić
akamel napisał(a):
(my tzn. ja, duchu, wsq i Abiszai)
wstępnie usytuowałem Was po pokojach i teraz prośba abyście zerknęli i ewentualne prośby o zamianę przesłali do mnie na PW do jutra wieczorem bo w poniedziałek rano lista musi znaleźć się w hotelu
Dwóm osobom nie przydzieliłem jeszcze pokoju bo się nie określili czy są parą
Wielka prośba o rozsądek bym nie musiał siedzieć ponownie przy podziale bo to jednak męczące zajęcie
sprawdźcie również czy kogoś nie pominąłem
W celu wyjaśnienia:
pani w recepcji udziela rezerwacji wszystkim tym którzy przyjeżdżają wcześniej według tej listy -
lista recepcja.jpg
jak widać listy różnią się znacznie od tej którą dostałem od administracji hotelu i będzie obowiązywała właśnie ta lista
staję na głowie i siwieję do końca by wszystkich zadowolić ale mamy ograniczone możliwości i musicie się dostosować do tej listy - niestety
Mamy do dyspozycji tylko 3 pokoje dwuosobowe a par jest 14
1. Roka63 - Eve
2. Efcia - Szczupic
3. Aga.s - Michał
4. Sabiki - Maszt
5. Kochamremonty -Jacej92
6. Thomasx - Aniax
7. Almon - Pprof
8. Ghost - Marta
9. Beata -Andrzejcz
10. Bartas73 - Lucysia
11. Sylwia - Srogi
12. AdiQa - Zajc3w
13. Moniqangel - Brancelo
14. Cataris - Vertigo
W związku z tym będę zmuszony umieszczać po dwie pary w jednym pokoju.
Przykro mi z tego powodu ale innego wyjścia nie mam i chyba dacie radę wytrzymać te trzy dni wspólnie zwłaszcza że ilość zajęć w ciągu dnia spowoduje że i tak będziecie w tych pokojach mało przebywać
edit: doszła jeszcze jedna para