anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

profile.country.PL.title
Almon-----
Nowicjusz

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...

303 ODPOW. 303
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

ja na bank wezmę lenspena i rocketową gruchę :c34

Początkujący

jareklubicz napisał(a):

:c37 Ja będę w czwartek z rańca a wraz ze mną klatka Kasztelana niepasteryzowanego :slight_smile:

Oj to zostawcie mi jednego, dam w zamian Bosmana niepasteryzowanego, którego w skrzynce przywiozę w piątek :smileymrgreen:

profile.country.pl_PL.title
jareklubicz.
Poszukiwacz

AdiQa napisał(a):

Oj to zostawcie mi jednego, dam w zamian Bosmana niepasteryzowanego, którego w skrzynce przywiozę w piątek :nauseated_face:

No problem specjalnie dla Ciebie zachowam :smileyhappy:

AdiQa-----
Początkujący

Dzięki :nauseated_face:

jareklubicz.
Poszukiwacz

Lajam napisał(a):

Ta lista, którą opublikował Szfendak jest właściwie nieaktualna.

A jaka jest teraz ,bo po rozmowie z miłą Panią z Tuczna dowiedziałem się że lista do nich dotarła ,więc prośba o pokazanie listy z pokojami

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

jareklubicz napisał(a):

A jaka jest teraz ,bo po rozmowie z miłą Panią z Tuczna dowiedziałem się że lista do nich dotarła ,więc prośba o pokazanie listy z pokojami

miło mi, że jesteś zainteresowany listą, nie mniej jednak Twoja prośba nie zostanie rozpatrzona pozytywnie, ze względu na możliwe zmiany (rezygnacje itp.).
Lista została stworzona przez organizatora i to organizator decyduje o jej ostatecznym kształcie.

Pozdrawiam,
kris

bartasduch
Początkujący

kris napisał(a):

Lista została stworzona przez organizatora i to organizator decyduje o jej ostatecznym kształcie.
Pozdrawiam,
kris

Tak czy inaczej mnie i lucysi w dalszym ciągu nie ma na jakiejkolwiek liście pokoi. :c18

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

bartas73 napisał(a):

Tak czy inaczej mnie i lucysi w dalszym ciągu nie ma na jakiejkolwiek liście pokoi. :c18

a widziałeś tą listę, o której mowa?Czy też opierasz swoje zmartwienie, na nieaktualnej liście, którą opublikował Szwendak ?
Wszystkie osoby, które zapisały się na plener będą miały zapewniony nocleg - bez obaw.

Krzysztof-----
Nowicjusz

AdiQa napisał(a):

dam w zamian Bosmana niepasteryzowanego, którego w skrzynce przywiozę w piątek :nauseated_face:

Zwykłego Bosmana? Niech to będzie przynajmniej Bosmanmat. :smileyhappy:

jareklubicz.
Poszukiwacz

kris napisał(a):

Twoja prośba nie zostanie rozpatrzona pozytywnie, ze względu na możliwe zmiany (rezygnacje itp.).

to nie była tylko moja prośba ,a teraz to http://emoty.blox.pl/resource/23_134_7.gif