anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

profile.country.PL.title
Almon-----
Nowicjusz

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...

303 ODPOW. 303
Methos-----
Początkujący

Widzę, że jest możliwość pojawienia się tylko w sob bez noclegu i potrzeby rezerwacji miejsc - :c34 moje szanse na przyjazd się zwiększają :c19

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Jak już wspomniałem, główne ograniczenia to rezerwacja miejsc i wszystko co jest z tym związane ( m.in. nocleg, posiłki ). Najważniejsze jest oczywiście, że dzięki Foto Teamowi Sony, na takich plenerach możemy:

Starosta napisał(a):

...poznać ludzi i podszkolić warsztat fotograficzny...

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
profile.country.pl_PL.title
jacej92
Użytkownik

A takie pytanko do ekipy organizującej. Jakiś czas temu byłem na warsztatach Sony w Warszawie (organizowanych przez Sony i e-cyfrowe.pl) i na czas trwania warsztatów można było wypożyczyć większość modeli obiektywów Sony. Stąd pytanie czy na naszym plenerku też będzie taka możliwość? Mam kilka obiektywów które poprostu bym chciał wypróbować (fakt faktem moze ktos z klubowiczów bedzie miał akurat te obiektywy i wtedy nie ma problemu.) i stąd pytanie czy bedzie możliwość wypożyczenia?

Damn, troche zagmatwałem swoją wypowiedź, ale to prawdopodobnie przez zmęczenie które w końcu po całym tygodniu mnie trafiło ;)

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Zawsze jest

alcazarc
Początkujący

jacej92 napisał(a):

A takie pytanko do ekipy organizującej. Jakiś czas temu byłem na warsztatach Sony w Warszawie (organizowanych przez Sony i e-cyfrowe.pl) i na czas trwania warsztatów można było wypożyczyć większość modeli obiektywów Sony. Stąd pytanie czy na naszym plenerku też będzie taka możliwość? Mam kilka obiektywów które poprostu bym chciał wypróbować (fakt faktem moze ktos z klubowiczów bedzie miał akurat te obiektywy i wtedy nie ma problemu.) i stąd pytanie czy bedzie możliwość wypożyczenia?

Damn, troche zagmatwałem swoją wypowiedź, ale to prawdopodobnie przez zmęczenie które w końcu po całym tygodniu mnie trafiło ;)

o tym nikt nawet nie wspomina , bo to zupełnie normalne.

tenzer
Poszukiwacz

Alcazar napisał(a):

o tym nikt nawet nie wspomina , bo to zupełnie normalne.

Normalne dla tych którzy już byli, dla tych co wybierają się pierwszy raz no nie bardzo.
Mowa była, że będzie 30 nexów i oczywiście sprzęt uczestników pleneru.

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

teraz proszę zapamiętać- na wszystkich imprezach pod patronatem SONY FOTO TEAM jest możliwość wypożyczenia lub pomacania sprzętów, oczywiście nie wszystkiego co jest w ofercie bo musieli by jeździć Tirem

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

A jest szansa na możliwość przetestowania lampki HVL-MT24AM ? SFT powinien ją mieć na stanie ale nie zawsze zabierają ją ze sobą:)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

SZFENDAK napisał(a):

oczywiście nie wszystkiego co jest w ofercie bo musieli by jeździć Tirem

Znaczy się mają wszystko, ale nie zawsze po kilka sztuk ;)

Ja tam się cieszę na plener bo już wiem, że będzie "moja kochanka" :smileymrgreen:

Starosta.
Początkujący

Lajam napisał(a):

Ja tam się cieszę na plener bo już wiem, że będzie "moja kochanka" :nauseated_face:

Pozdrawia Starosta :grin: