Podziel się wrażeniami!
Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...
bartas73 napisał(a):
mc2007 napisał(a):
Zupka chmielowa to podstawa
Tyle że piwo wzmaga apetyt. Przynajmniej u mnie
Również melduję wizytę w czwartek, nawet jak nikt nie zechce ze mną z W-wy się tułać.
bartas73 napisał(a):
mc2007 napisał(a):
Zupka chmielowa to podstawa
Tyle że piwo wzmaga apetyt. Przynajmniej u mnie
Również melduję wizytę w czwartek, nawet jak nikt nie zechce ze mną z W-wy się tułać.
Ciekaw jestem co zrobicie jak od Piły trzeba będzie łódki wynajmować. Koło Tuczna coś przepływa, byle tylko z prądem było.
MaSzt napisał(a):
Ciekaw jestem co zrobicie jak od Piły trzeba będzie łódki wynajmować. Koło Tuczna coś przepływa, byle tylko z prądem było.
Do wyjeżdżających w czwartek rano.
Weźcie pod uwagę, że możecie natknąć się na procesje z racji Bożego Ciała na drodze. Pamiętam jeden ze swoich wyjazdów w taki dzień kiedy jedyna droga wiodąca przez wieś była wyłączona na ok. godzinę z tej okazji (w dwóch wsiach po drodze). Proponuję uzbroić się w cierpliwość lub GPS .
Do wyjeżdżających w czwartek rano.
Weźcie pod uwagę, że możecie natknąć się na procesje z racji Bożego Ciała na drodze. Pamiętam jeden ze swoich wyjazdów w taki dzień kiedy jedyna droga wiodąca przez wieś była wyłączona na ok. godzinę z tej okazji (w dwóch wsiach po drodze). Proponuję uzbroić się w cierpliwość lub GPS .
(my tzn. ja, duchu, wsq i Abiszai)
My będziemy niestety dopiero w piątek rano...
...o której będziecie wstawać po tym grillu?
AdiQa napisał(a):
wstawać
Po takich postach postanowiłam - stawiam się w czwartek. Mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie miejsce przy grillu...