anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

profile.country.PL.title
Almon-----
Nowicjusz

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...

303 ODPOW. 303
koniu_88
Początkujący

bartas73 napisał(a):

mc2007 napisał(a):

Zupka chmielowa to podstawa :slight_smile:

Tyle że piwo wzmaga apetyt. Przynajmniej u mnie ;)

Również melduję wizytę w czwartek, nawet jak nikt nie zechce ze mną z W-wy się tułać.

Dlatego my z WRO zabieramy grilla :) zapraszamy w czwartek chętnych z wkłądką po 17.00 na sprawdzanie ISO :) w swoich alfach i coś wysmażonego :c34

To nie głupie... :D Też chyba zabiorę :D We Wro mam takiego weekendowego z tesco za 10zł :smileyhappy: (my tzn. ja, duchu, wsq i Abiszai)

profile.country.en_GB.title
bartasduch
Początkujący

bartas73 napisał(a):

mc2007 napisał(a):

Zupka chmielowa to podstawa :slight_smile:

Tyle że piwo wzmaga apetyt. Przynajmniej u mnie ;)

Również melduję wizytę w czwartek, nawet jak nikt nie zechce ze mną z W-wy się tułać.

Dlatego my z WRO zabieramy grilla :) zapraszamy w czwartek chętnych z wkłądką po 17.00 na sprawdzanie ISO :) w swoich alfach i coś wysmażonego :c34

To nie głupie... :D Też chyba zabiorę :D We Wro mam takiego weekendowego z tesco za 10zł :smileyhappy: (my tzn. ja, duchu, wsq i Abiszai)

Tak Karolu, to nie tylko NIE głupie ale i słuszne :) a gdzie on Ci tak ciągnie ? na balkonie :) Wiem , że będziecie ( wcześniej więc rozpoznajcie gdzie możemy takowe grillowanie zrobić za zgodą hotelu :) ) bedzie można pogadać i przywitać wszystkich tych co przyjadą w czw. po nas.

profile.country.PL.title
MaSzt.
Poszukiwacz

Ciekaw jestem co zrobicie jak od Piły trzeba będzie łódki wynajmować. Koło Tuczna coś przepływa, byle tylko z prądem było.

Konica Minolta
koniu_88
Początkujący

MaSzt napisał(a):

Ciekaw jestem co zrobicie jak od Piły trzeba będzie łódki wynajmować. Koło Tuczna coś przepływa, byle tylko z prądem było.

Uważam, że tam będzie spokój z wodą ;)

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Do wyjeżdżających w czwartek rano.
Weźcie pod uwagę, że możecie natknąć się na procesje z racji Bożego Ciała na drodze. Pamiętam jeden ze swoich wyjazdów w taki dzień kiedy jedyna droga wiodąca przez wieś była wyłączona na ok. godzinę z tej okazji (w dwóch wsiach po drodze). Proponuję uzbroić się w cierpliwość lub GPS ;).

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

Do wyjeżdżających w czwartek rano.
Weźcie pod uwagę, że możecie natknąć się na procesje z racji Bożego Ciała na drodze. Pamiętam jeden ze swoich wyjazdów w taki dzień kiedy jedyna droga wiodąca przez wieś była wyłączona na ok. godzinę z tej okazji (w dwóch wsiach po drodze). Proponuję uzbroić się w cierpliwość lub GPS ;).

Zawsze można sobie zafundować mały postój i sesję zdjęciową ;)

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

(my tzn. ja, duchu, wsq i Abiszai)

Karolu tylko pozostaje mi cieszyć się, że tak zacna osoba zajęła moje miejsce w dyliżansie z WRO. :smileyhappy:
A tak serio, to wielka szkoda, że nie będzie mi dane wspólnie z Wami pofocić i pobajerzyć. :(
Cóż, może jeszcze w tym roku będzie okazja. :c37

Aha, Bartek ty się skup na foceniu, bo ,,macanie " nie ma przyszłości. Zawsze znajdzie się coś lepszego niż masz.(co tam dolegało Falconowi?)

AdiQa-----
Początkujący

My będziemy niestety dopiero w piątek rano...

...o której będziecie wstawać po tym grillu? :slight_smile:
;)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

AdiQa napisał(a):

wstawać

wstawać ?
po co się kłaść - szkoda czasu :smileymrgreen:

mamakuby
Poszukiwacz

Po takich postach postanowiłam - stawiam się w czwartek. Mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie miejsce przy grillu...