Podziel się wrażeniami!
Witam, aktualnie posiadam kompakt Sony W55.
Chcialbym kupic sobie pierwsza lustrzanke i zastanawiam sie nad A330 a A550.
Cena nie gra roli.
Czy lepszym rozwiazaniem bedzie kupienie A330, z powodu na to ze bede poczatkujacym pstrykaczem lustrzanka?
Czy moze kupienie A550, na ktorej naucze sie obslugi lustrzanki, do tego bede mial wieksze mozliwosci niz na A330, poniewaz kiedy naucze sie obslugi lustrzanki na A330 kupowanie A550 bylo by bezcelowe.
Takie jest moje myslenie. Bardzo prosze o pomoc.
Z gory dzieki
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Jeżeli różnica w cenie nie gra roli bierz 550 - więcej możliwości do eksperymentowania
A czy dam rade A550 ogarnac?
grzesQ napisał(a):
grzesQ napisał(a):
Lajam napisał(a):
grzesQ napisał(a):
Jeśli nie masz "kobiecych" dłoni to nawet lepiej ogarniesz A550 i to dosłownie - A550 ma jak dla mnie fajniej wyprofilowany uchwyt.
grzesQ napisał(a):
tez o tym slyszalem
Rece mam normalne, meskie
Kozystajac z okazji, Lajam z tego co pamietam, opracowales z krisem porownanie chyba trzech lustrzanek (A100, A200 i jeszcze jakas, nie pamietam dokladnie), kiedys to czytalem, ale teraz nigdzie nie moge tego znalezc, czy moglbys podac mi link do tego tematu?
grzesQ napisał(a):
Kozystajac z okacji, Lajam z tego co pamietam, opracowales z krisem porownanie chyba trzech lustrzanek (A100, A200 i jeszcze jakas, nie pamietam dokladnie), kiedys to czytalem, ale teraz nigdzie nie moge tego znalezc, czy moglbys podac mi link do tego tematu?
Dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi
Ale czy kupic A550 tak na poczatek??
Zapraszam do oceniania i komentowania mojej galerii