Podziel się wrażeniami!
Przed południem miałem tak ale że już prawie polarny góral jestem to przepowiedziałem że będzie lepiej
Wiem że przyzwyczaiłeś sie do tych widoków ale musze napisać że pięknie tam
nawet w taką pogode
Dzisiaj się zastanawiałem jaka kartę muszę kupić (jak już będę miał lustro cyfrowe) na jeden wypadzik po okolicy...
Po powrocie z wczasów w czerwcu planuję zrobić sobie weekendowy objazd okolicy aż paliwa braknie i nocleg, gdzie popadnie nawet na "leśnym" parkingu. Pisze w cudzysłowiu leśny, bo jak już jestem gdzieś pod normalnych gabarytów europejskich drzewem to mam ochote się do niego przytulić czasem
Ja osobiście używam 4 gb SanDisk extreme III
A na ile "osobiście" pstrykniętych zdjęć starcza? W jakości ca. na monitor i odbitkę albumową 10x15?
Wg. instrukcji 4GB karta mieści 1307 fot w rozmiarze standard, 969 - wysoka, 198 RAW+JPG, 250 RAW...
W tej chwili w aparacie mam 2GB kartę i zgłasza miejsce na 129 RAW-ów natomiast z doświadczenia wiem, że mieści nieco więcej...
Dane dotyczą oczywiście A200...
Tomek69N napisał(a):
w ubiegłym stuleciu na podajże ostatnim Jarocinie'91 (...)
(nie-)spodziewany cios czyjegoś szalonego odnóża i nawet nie wiedziałbym od kogo...
Dzięki dobry człowieku za odpowiedź. To byłeś wtedy jak wymieszali po społu muze ? wtedy puścili Defekt jako "support" do Balkan Electric...szkoda było patrzeć jak ci drudzy obrywają za głupotę organizatorów...na szczęście potem wypuścili Walk Away co tak podgrzali lekko po jazzowemu jak lubię i się nawet punkami zakręciło
to może mi cztery giga styknie na jeden "wypad za miasto"
Tomek69N napisał(a):
To byłeś wtedy jak wymieszali po społu muze ?
...prysznice z latającymi "kotarami" na wietrze z podgrzewaną w kotle parowozu wodą ale tam sie fajnych scen działo