Podziel się wrażeniami!
ja mam tyle akcji porobionych w PSuju, ze zaraz braknie mi kombinacji skrótów klawiszowych
Po to one są, by sobie życie ułatwiać
gratuluję pamięci moje jedyne używace to CTRL + (C,V, -, +, 0) no i ewentualnie do pędzelków ] [
ja skrótów w łepetynie mam tyle, że głowa boli
zresztą najlepiej o tym wiedzą Ci, którzy widzieli jak pracuję w PSuju. Tak samo w LR i innych softach. Skróty to błogosławieństwo
kris napisał(a):
zresztą najlepiej o tym wiedzą Ci, którzy widzieli jak pracuję w PSuju. Tak samo w LR i innych softach. Skróty to błogosławieństwo
ale najpierw otrzepuję grzywę, co by mi nie zawadzała podczas natchnionej pracy twórczej na skrótach
dejmien napisał(a):
no prościej, tylko, że jak go sobie zmiejszę bez save for web i ustawie minimalną jak dla mnie jakość to niestety ale foto przekracza 256 i na potrzeby forum nie przejdzie
taka mała ciekawostka: http://humorland.wordmess.net/20081025/ ... s-is-like/
to ja nie wiem jak ty to zmniejszasz. ja poniżej 9-10 nigdy nie zjechałem. może za dużo dpi używasz przed wrzuceniem na forum? wtedy można przekroczyć magiczne 256kB
właściwie to nie może mieć znaczenia (jedyne różnice są w szacowaniu wagi pliku). w każdym razie dejmien musi coś "dziwnego robić" że z exifami się nie mieści.
właściwie to nie może mieć znaczenia (jedyne różnice są w szacowaniu wagi pliku). w każdym razie dejmien musi coś "dziwnego robić" że z exifami się nie mieści.