Podziel się wrażeniami!
W Bytomiu sypie
EDIT: Ja idę kimać, bo dzisiaj padam http://klubkm.pl/forum/images/smilies/powalajacy_.gif
Dobranoc wszystkim
U mnie nasypało tyle co kot napłakał. Ledwo tego leży na samochodach.
Ale jak wracałem do domu po 19:00 to już na drogach lokalnych lodowisko się robiło i powiem, że w perspektywie porannej jazdy to mnie bardziej martwi niż śnieg.
Może być nieprzyjemnie... Ciągle sypie (już asfalt z krawężnikiem wyrównało) a pod spodem... lód. Jeżdżą obok mnie autobusy kopalniane i widzę co się dzieje...
Lajam - ostrożnie i powodzenia
Witam wieczorowa porą
Miałem dziś ćwiczenie dla nóg. Akumulator wytrzymał dzielnie wszystkie mrozy, a jak się ciepło zrobiło, powiedział nu, nu. Ale jutro powinien śmigac
Nooo... Wszystkim porannym kierowcom... nie zazdroszczę
Właśnie mi się pod oknami ciągnik zakopał (piaskarka) Wystarczyło leciutko pod górę i... lipa!..
I ciągle sypie...
Przebywający na południu Polski Wasz Wysłannik Na Północ melduje iż tutaj tzn. w Rybniku leży około 10cm świeżego, nieco mokrego białego przy temp. około zera w skali Celsjusza. Nieco sypie nadal co nie wróży niczego dobrego zaskoczonym jak zwykle drogowcom jak i kierownikom pojazdów... Przejechałem się dosłownie kawałeczek drogą łączącą dwa miasta a więc myślę, że ważną - masakra.
Fajnie macie tam na południu ,w centrum (Łódź) śniegu nie ma :smileyevil:
Nie wiem czy tak fajnie się odśnieża auto o 7
Dzień dobry
Ja bym chciała żeby choć troszkę śniegu u mnie spadło,strasznie przygnębiającą pogodę mam za oknem,szaro -buro jest
doslav napisał(a):
I ciągle sypie...
melduję że we wrocławiu też sypie, może bez szału, ale coś tam sypie